Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Βίντεο-ντοκουμέντα από τη δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτικά βίντεο-ντοκουμέντα από τις εισβολές της μαφίας των χρηματοκιβωτίων στα διόδια της Αττικής Οδού αλλά και σε μεγάλες επιχειρήσεις στα Μεσόγεια παρουσιάζει...
η Espressonews.gr Στο πρώτο από αυτά, στα διόδια, είναι εμφανής η αγριότητα των κακοποιών την ώρα που εισβάλλουν στο κουβούκλιο και η έντρομη υπάλληλος προσπαθεί να διαφύγει. Στη συνέχεια, οι δράστες φορτώνουν ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο χωρίς, να ενδιαφέρονται για τις κάμερες που τους καταγράφουν, και γίνονται καπνός.
Τα υπόλοιπα βίντεο προέρχονται από επιχειρήσεις και βιομηχανίες στα Μεσόγεια, από τις οποίες οι κακοποιοί είχαν σηκώσει ολόκληρα χρηματοκιβώτια. Πρόκειται για μια γνωστή φαρμακοβιομηχανία, μια εταιρία διακίνησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και μια γνωστή ζυθοποιία. Σε όλα τα πλάνα, οι κακοποιοί διακρίνονται να σέρνουν τα χρηματοκιβώτια, άλλοτε με τα χέρια και άλλοτε με υλικά τα οποία εντόπισαν μέσα στις εγκαταστάσεις των εταιριών που είχαν διαρρήξει.
www.espressonews.gr • Θεοδόσης Π. Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive