Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Γερμανικός τύπος: «Για τους Έλληνες, το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, σημαίνει νέες περικοπές»

«Xαμηλότερες συντάξεις, περισσότεροι φόροι: Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις περικοπές» είναι ο τίτλος ανταπόκρισης από την Αθήνα στην Νeue Ruhr Zeitung του ομίλου Funke. «Οι δανειστές συμφώνησαν με την ελληνική κυβέρνηση για οικονομική βοήθεια δισ. ευρώ. Αυτό όμως...
σημαίνει για τους Έλληνες περαιτέρω περικοπές», σημειώνει η γερμανική εφημερίδα...
Σύμφωνα με το άρθρο, «στην Ελλάδα που εδώ και επτά χρόνια υποφέρει ήδη από τις συνέπειες της πιο μακράς και βαθιάς ύφεσης στην μεταπολεμική της ιστορία» θα υπάρξουν κι άλλα «θύματα», παρά τα όσα υποσχέθηκε στις αρχές του 2015 ο αριστερός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Όπως σημειώνει η NRZ τα χρήματα που θα δοθούν στην Ελλάδα κατόπιν της συμφωνίας με τους δανειστές δεν πρόκειται ούτε αυτή τη φορά να καταλήξουν στους πολίτες ή την ελληνική οικονομία αλλά στους πιστωτές «πρωτίστως την ΕΚΤ».
Εν ολίγοις «για τους Έλληνες το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης σημαίνει νέες περικοπές», από τις οποίες, όπως παρατηρεί και η γερμανική εφημερίδα πλήττονται κυρίως οι συνταξιούχοι και τα χαμηλά εισοδήματα.
Πηγή: Deutsche Welle

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive