Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Συγγενής θύματος πυροβολεί έξω από το Εφετείο μπροστά στις κάμερες - ΝΕΟΤΕΡΗ ενημέρωση. ΒΙΝΤΕΟ


Πανικός επικράτησε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012. Άγνωστο πώς, ένας άνδρας, που φέρεται να είναι συγγενής της μητέρας του θύματος...
πέρασε όπλο από την ασφάλεια του κτιρίου, με το οποίο και πυροβόλησε στον αέρα μπροστά σε δικηγόρους, συγγενείς αλλά και δημοσιογράφους. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ-1, άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας ακινητοποίησαν τον άνδρα και τον συνέλαβαν.
Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, καθώς το πτώμα του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:39 π.μ.
Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το Εφετείο λίγο μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.
Συγγενής της οικογένειας του θύματος την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια» έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα .
Ο άνδρας κατέβηκε τα σκαλοπάτια του Εφετείου ωστόσο άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά τον ακολούθησαν, τον έριξαν στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες .




Μάλιστα, απτόητος γύρισε και αγκάλιασε την μητέρα του Μάριου, η οποία αντέδρασε για το περιστατικό.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ-1, η κινητοποίηση της αστυνομίας όμως δεν ήταν άμεση, καθώς αρχικά επικράτησε σύγχυση για το ποιος και γιατί πυροβόλησε.

Αργότερα όμως ακολούθησε επιχείρηση προκειμένου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως και έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive