Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σε βαριά κατάθλιψη ο υπουργός Παν. Κουρουμπλής

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ξαφνικά χτύπησε οξεία κρίση βαρειάς κατάθλιψης τον 66χρονο υπουργό του Σύριζα Παναγιώτη Κουρουμπλή. Προς το παρόν το γεγονός κρατιέται σε απόλυτη μυστικότητα, ενώ οι ειδικοί ιατροί...
που εξέτασαν τον υπουργό είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.
Τι ακριβώς έχει συμβεί στον Κουρουμπλή που προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει ανησυχήσει σοβαρά και ήδη μέχρι σήμερα επισκέφτηκε δύο φορές τον ασθενή στην οικία του. Σημειώνεται ότι ο Κουρουμπλής, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, είχε ψηφίσει το 2010 ως βουλευτής το πρώτο μνημόνιο, όμως όχι και το μεσοπρόθεσμο το 2011. Με συνέπεια να φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να μετακινηθεί στον Σύριζα.
Μόλις ψήφισε και το τέταρτο μνημόνιο την περασμένη Πέμπτη ο Κουρουμπλής κατέδειξε όλη τη πολιτική του ευαισθησία με την ιστορική δήλωση «Λυπάμαι, νοιώθω άσχημα». Ψήφισε το μνημόνιο ο άνθρωπος, αλλά αισθάνθηκε… άσχημα. Αυτό ήταν το μέγα προσωπικό του πλήγμα. Οι δικοί του και οι κομματικοί του φίλοι προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο. Τον χτυπούσαν προστατευτικά στην πλάτη, μην πάθει κάτι χειρότερο.
Ντροπή. Οι άλλοι βουλευτές και υπουργοί του Σύριζα ψήφισαν και το τέταρτο μνημόνιο λες και πανηγύριζαν μετά. Ενώ ο φουκαράς Κουρουμπλής, ο οποίος στα παιδικά του χρόνια από έκρηξη γερμανικής χειροβομβίδας έχασε την όρασή του, σήμερα κινδυνεύει να μείνει με ένα άλλο κουσούρι. Να αρχίσει να παίρνει χάπια για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη επειδή ψήφισε τα νέα μέτρα σε βάρος του λαού.
Όχι, ο άνθρωπος παρ’ ό,τι της πασοκικής σχολής, δεν μας δουλεύει. Ειλικρινά αισθάνεται άσχημα. Κι αυτή είναι η παρηγοριά μας. Έχουμε ευαίσθητους υπουργούς.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive