Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΧΑΝΙΑ. ΤΩΡΑ. Παραδόθηκε ο απελπισμένος πολύκτενος περιπτεράς που κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ Χανίων

1
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στις αρχές, στις 3 μετά το μεσημέρι, ο 45χρονος άνδρας που το πρωί είχε εισβάλει στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά κρατώντας όπλο, με αίτημα να του ανανεωθεί η άδεια περιπτέρου που διατηρεί στο παλιό λιμάνι, για το οποίο υπάρχει απόφαση κατεδάφισης....
Οι διαπραγματεύσεις ήταν μακρές, καθώς οι αστυνομικοί ήθελαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια ώστε να είναι απολύτως ασφαλής η όλη προσπάθεια. Ο δράστης θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

1

;
Την ώρα της εισβολής, στο κτίριο υπήρχαν τρεις εργαζόμενοι στον Οργανισμό οι οποίοι πρόλαβαν να κλειστούν σε δωμάτιο του κτιρίου.
Εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας την γύρω περιοχή, στον ΟΚΑΝΑ βρέθηκε και κλιμάκιο της ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛΑΣ, ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Κώστας Λαγουδάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λιμπινάκης, ο εισαγγελέας Υπηρεσίας, καθώς και ειδικός ψυχολόγος- διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.
w2
Το χρονικό της ομηρίας
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει αυτήν την ώρα τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα.
O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, είναι ηλικίας 45 ετών, πατέρας πέντε παιδιών και συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημά του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς φαίνεται ότι θέλει να ανανεώσει την άδεια του περιπτέρου του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 45χρονος έχει ρίξει πυρά κατά των Αστυνομικών που έχουν αποκλείσει το σημείο.
Αυτή την ώρα έχουν φθάσει στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, συγγενικά του πρόσωπα και προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.
Ο 45χρονος, δεν κρατά ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που έχει καταλάβει, βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κλειδωθεί σε ένα γραφείο.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χανίων ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ο άνδρας είναι τραυματισμένος στο πόδι από τα πυρά που δέχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive