Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τρόμος στην ΕΡΤ: Τρύπησε την οροφή του κτιρίου το γράφημα με τα αντίμετρα της κυβέρνησης!

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν σήμερα δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στο κρατικό κανάλι όταν, από τεχνικό λάθος, το γράφημα με τα αντίμετρα της κυβέρνησης ξέφυγε από τον έλεγχο και διαπέρασε την οροφή του κτιρίου....

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο τη στιγμή που το γράφημα τρύπησε την οροφή περιέγραψαν τις στιγμές πανικού που έζησαν. «Ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος σαν έκρηξη και πανικοβληθήκαμε. Βγήκαμε έξω και μετά είδαμε ότι το γράφημα με τα αντίμετρα φαινόταν πάνω από την οροφή του κτιρίου.»
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, το γράφημα το οποίο εμφανίζεται καθημερινά στις ειδήσεις του καναλιού της Αγίας Παρασκευής και απεικονίζει το τεράστιο όφελος από τα αντίμετρα που θα εφαρμόσει σίγουρα η κυβέρνηση πριν το έτος 2519, φέρεται να ξέφυγε από τον έλεγχο του γραφίστα που είναι υπεύθυνος για τον χειρισμό του.
«Ο γραφίστας βρισκόταν κάτω από πολύ μεγάλη πίεση να μεγαλώσει το γράφημα»

Πηγές της ΕΡΤ που δεν θέλησαν να κατονομαστούν τόνισαν ότι τις τελευταίες μέρες ο γραφίστας βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση, ενώ λέγεται ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μαξίμου να μεγαλώσει τη δεξιά μπάρα με τα αντίμετρα. «Το παιδί βρισκόταν κάτω από τρομερή πίεση. «Φαίνεται μικρή η διαφορά, κάν’το πιο μεγάλο» του έλεγαν. Τι να κάνει κι’αυτός, εκεί που προσπαθούσε να το μεγαλώσει του ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.»
Σε δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο πηγές του Μαξίμου δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους από το γεγονός ότι το γράφημα είναι ορατό πλέον από τα περισσότερα σημεία της Αθήνας.
Πηγή: tovatraxi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive