Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Έκτακτη σύσκεψη στο Μπάκιγχαμ - Δεν αφορά θέμα υγείας -λένε-. Το παλάτι έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη όλων των υπαλλήλων της βασιλικής οικογένειας από όλη την χώρα.

AP Photo/Scott Heppell
Δεν αφορά τελικά θέμα υγείας κάποιου εκ των μελών της βασιλικής οικογένειας η έκτακτη σύσκεψη όλων των υπαλλήλων της βασιλικής οικογένειας από όλη την χώρα που συγκλήθηκε σήμερα Πέμπτη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.   Αρχικά η είδηση της σύσκεψης, η οποία...
ανακοινώθηκε με ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο, προκάλεσε εικασίες σε σχέση με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ αργότερα διέρρευσε εσφαλμένα ότι πέθανε ο σύζυγος της βασίλισσας, ο 95χρονος πρίγκιπας Φίλιππος. Οι φήμες ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.   Για παραπλανητικές φήμες έκανε λόγο ο βασιλικός συντάκτης του ΒΒC. Ο ίδιος μετέδωσε ότι όντως υπάρχει σύσκεψη όλων των υπαλλήλων της βασιλικής οικογένειας, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά το χρόνο και δεν αφορά θέμα υγείας μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive