Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου η βόμβα που εξερράγη στα χέρια του Παπαδήμ(ι)ου. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο
Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό», μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του, την Πέμπτη. Όπως αναφέρει και το...
ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το νοσοκομείο, «ο πρώην πρωθυπουργός είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο. ‘Εχει προγραμματιστεί για την Κυριακή χειρουργικός καθαρισμός».
Νέα στοιχεία για το «χτύπημα»
Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο φάκελος-βόμβα που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού περιείχε ένα βιβλίο, το οποίο αναφερόταν στη σφαγή του Διστόμου.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι τρομοκράτες είχαν «σκάψει» το εσωτερικό του βιβλίου και είχαν τοποθετήσει την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις ο κ. Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο.



Eικονικός αποστολέας από το Κολωνάκι

Εξάλλου, εντοπίστηκε και ποιος φερόταν ως αποστολέας του δέματος προς τον πρώην πρωθυπουργό, το οποίο εστάλη από το Κολωνάκι.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι ειδικοί κατάφεραν να κολλήσουν τα κομμάτια του φακέλου, όπου φαίνονται τα στοιχεία του αποστολέα.

Όπως λένε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δεν πρόκειται για γνωστό πολιτικό πρόσωπο.

Τι έδειξαν οι κάμερες της Βουλής

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης πληροφορίας στον χώρο παραλαβής της αλληλογραφίας για έλεγχο, επιβεβαιώνεται η κατάθεση του αρχιφύλακα, συνοδού ασφαλείας του κ. Παπαδήμου, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο της αλληλογραφίας, που λάμβανε στο σπίτι του ο πρώην πρωθυπουργός.

Σε αυτό το υλικό αποτυπώνεται ότι ο ίδιος έχει πάει κανονικά στη Βουλή για τον έλεγχο της αλληλογραφίας και διαψεύδονται οι διαρροές από το φρουραρχείο του κοινοβουλίου περί του αντιθέτου.

«Ο,τι κενά υπήρξαν θα κοιτάξουμε να τα καλύψουμε», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο  αρμόδιος υπουργός, Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξε κενό ασφάλειας σε σχέση με τον έλεγχο της αλληλογραφίας, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive