Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΣΠΟΡΟΣ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΠΟ-ΓΕΙΩΣΗΣ. Της Μαίρης Καρά

Αγαπητοί μου "όμηροι" στο έρημο νησί τι κάνετε; Πώς τα περνάτε στην ηρεμία του νησιού σας; Δεν είναι νησί σας; Έτσι νομίζετε; Μπορεί να μην ήταν, γιατί δεν το γνωρίζατε… μα μπορεί να γίνει… και νέα χώρα σας, που θα σας φιλοξενεί  έως ότου επανακτήσετε την πατρίδα σας. Την αληθινή εννοώ, που όσο την θεωρούσατε δεδομένη, δεν την ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΤΕ.
    Ήσαστε έτοιμοι για ένα μάθημα πατριδογνωσίας; Αυτό που δεν κάνουν στα σχολεία σας, τώρα που σας αλλάζουν και την Ιστορία και την Θρησκεία και τα… φώτα (είδες η ΔΕΗ;)!...
Τα πνευματικά των φωτισμένων Αρχαίων Ελλήνων, η κυριότητα των οποίων δεν αμφισβητείται διεθνώς! Κι εσείς κληρονομικώ δικαίω απολαμβάνετε τα πνευματικά τους ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
   Ταξιδεύοντας στο αχανές διάστημα επικοινώνησα μαζί τους  πνευματικά κι ακούστε τι αποκόμισα. Υπάρχει μια χώρα στο σύμπαν, που οι κάτοικοί της με την γέννησή τους αποκτούν το δικαίωμα στην Ελευθερία, που είναι σύμφυτη στο D.N.A. τους κι αποτελεί χαρακτηριστικό της φυλής τους. Στο χρωμόσωμά τους υπάρχει η πληροφορία από το γονίδιο Ε και σ' αυτή την θέση είναι εντοπισμένη και αμετατόπιστη η ταυτότητα του ΕΛΛΗΝΑ.   
Ήρθε πλέον ο καιρός που πρέπει να αποκωδικοποιήσετε αυτή την γραφή στον γενετικό σας κώδικα. Να μάθετε πως οι Έλληνες είναι σπέρμα θεών. Πως είναι προορισμένοι να παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στον πλανήτη. Δεν είναι θέμα ρατσισμού. Είναι θέμα συμπαντικών ισορροπιών. Δε νομίζετε πως πρέπει να σηκωθείτε λίγο ψηλότερα; Να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ;
Και το αφυπνισμένο σποράκι σας αναλογίζεται πως θα μπορούσε να σας… σηκώσει πολύ ψηλότερα και να σας πάει σ' αυτή την χώρα, να δείτε με τα μάτια σας πως ζούσαν οι κάτοικοί της με την Φιλοσοφία του Σωκράτη και του Πλάτωνα, που τους δίδασκαν την ΑΡΕΤΗ και την εξίσωναν με την ΓΝΩΣΗ.
Περιοδεύοντας στην επικράτεια της Αρχαίας Ελλάδας έγινα αποδέκτης της γνώσης του πάνσοφου και πολυεπιστήμονα Αριστοτέλη, που χώριζε τις Αρετές σε διανοητικές (Επιστήμη, Σοφία, Τέχνη, Φρόνηση) και σε Ηθικές (Κοσμιότητα, Αδράνεια, Εγκράτεια, Ελευθερία) και σε επιθυμητές (Δικαιοσύνη). Βλέπετε μεγαλεία το σποράκι; Δανεισμένα απ' τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.  
Το ανεκτίμητο και χωρίς τόκο ΔΑΝΕΙΟ τους σας δόθηκε με την εντολή, πως θα το χρησιμοποιήσετε για να συμβάλλετε στον Επανελληνισμό των συμπατριωτών σας, που δεν είχαν την τύχη σας να επιλεγούν σαν επισκέπτες στο νησί της μάθησης και παραμένουν στην σκλαβωμένη πατρίδα σας. Η ΓΝΩΣΗ θα δοθεί σε σας για να την ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ.
Η εμπέδωση της μαθητείας για την επανελλήνιση στις ΑΞΙΕΣ και τα πατρογονικά ΙΔΑΝΙΚΑ προϋποθέτει πλήρη αφοσίωση στην Ιερή Αποστολή που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας. Πρέπει να εκπαιδευτείτε έτσι ώστε, όχι μόνο να γίνετε καλά καταρτισμένοι δάσκαλοι, αλλά και να αποκτήσετε ικανότητα μεταδοτικότητας στους υποψήφιους "ΜΑΘΗΤΕΣ" ΣΑΣ.  
Στον Αρχαίο-Ελληνικό κόσμο τρεις ήταν οι θεμελιώδεις ΑΡΕΤΕΣ, οι οποίες κυριάρχησαν και η σύνθεση των οποίων έκανε τους Έλληνες να μεγαλουργήσουν. Η Σοφία με σύμβολο την Θεά Αθηνά, η Ισχύς με σύμβολο τον Θεό Δία και το Κάλλος με σύμβολο τον Θεό Απόλλωνα. Για να επανέλθετε κι εσείς σαν Έθνος στον δρόμο των πεπρωμένων σας, πρέπει να έχετε σωστή Παιδεία, πίστη στις Αρχές αυτές και ένα ΟΡΑΜΑ.
Είστε οι ΗΝΙΟΧΟΙ του πολιτισμού και με όλες αυτές τις κομματικές, τις δογματικές, τις χρωματικές διαιρέσεις, σάς έχουν κάνει να το ξεχάσετε. Οι βάρβαροι δεν θέλουν να τους θυμίζετε, πως είστε το θεϊκό γένος, γιατί αν το αναγνωρίσουν, θα πρέπει να γίνουν ακόλουθοί σας στον Πολιτισμό και να μην τολμούν να σας υποτιμούν κι ούτε κατά διάνοια να σας ΑΠΕΙΛΟΥΝ.
Σ' αυτή την πρώην χώρα του Φωτός όπου η ύλη φθείρεται και το Πνεύμα διαφθείρεται, εσείς αφεθήκατε σε μια επίπλαστη κι επιφανειακή καλοζωία να κατευθύνει τις επιθυμίες σας. Μήπως τώρα αντιλαμβάνεστε πόσο έχετε υποτιμήσει την ψυχή σας; Εδώ και 2.500 χρόνια δεν είχατε ποτέ την δυνατότητα να εκφράσετε την ελευθερία σας. Να έχετε δική σας ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. 
Επιτέλους πρέπει να αντιληφθείτε ποιες είναι οι ξεχασμένες υποχρεώσεις σας. Να εμπεδώσετε πως είσαστε το ξεχωριστό γένος και να το ενδυναμώσετε, ώστε το φως να καταυγάσει και πάλι στον πλανήτη. Είσαστε στην φάση να καθορίσετε και να οριοθετήσετε το καθήκον σας, που είναι η  αναγνώριση του πατριωτικού χρέους σας. Είναι Ιερός όρκος για την Ελευθερία της πατρίδας σας: ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.
  Για να αποδείξετε πως είστε ικανοί να φέρετε εις πέρας την  σημαντική αποστολή σας για την απελευθέρωση του Έθνους σας απ' τους εχθρικούς εισβολείς, έχετε τρεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ.  
Η ΠΡΩΤΗ είναι να ενεργήσετε απερίσκεπτα και… να την κοπανήσετε για άλλη γη και άλλα μέρη… μη αντέχοντας την ψεύτικη ΚΡΙΣΗ. Χωρίς δεύτερη σκέψη εγκαταλείπετε την πατρίδα σας και μεταναστεύετε σ' άλλη χώρα. Η πιο εύκολη λύση, μα υπάρχουν οι προϋποθέσεις; Ποια θα είναι αυτή η χώρα, που δεν θα είναι κάτω απ' την σκιά της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;
Η ΔΕΥΤΕΡΗ είναι να αποδεχτείτε πλήρως και αμαχητί την δουλοποίησή σας, πέφτοντας σε λήθαργο (σας βλέπω, σας βλέπω!). Αν αποδέχεστε την γενοκτονία σας χωρίς όρους και χωρίς καμία ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ… τότε τι να σας πω. Πάσχετε από μια θανατηφόρα ασθένεια, που σας μεταλλάσσει ύπουλα σε… κατοικίδια. Μα κι αυτά τα καημένα αντιδρούν, όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Ενώ εσείς που βρίσκεστε με το ένα πόδι στον ΤΑΦΟ;
Η ΤΡΙΤΗ είναι να σκεφτείτε σοβαρά την άδικη Κατοχή σας και σαν υπεύθυνοι Έλληνες να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Μοιραστείτε την αγωνία σας με τους δικούς σας ανθρώπους δημιουργώντας δυναμική ομάδα συναγωνιστών. Αφήστε πίσω τους εγωισμούς και την επιβίωση, γιατί αν χάσετε την πατρίδα σας, δεν υπάρχει μέλλον για την Φυλή σας. Αναπτερώστε το ηθικό σας και προετοιμαστείτε για έναν νικηφόρο ΑΓΩΝΑ.   
Με έναν βαθύ στοχασμό στα δικά σας λάθη, θα δυναμώσετε τον εαυτό σας και θα μπείτε στην θέση της μάνας Ελλάδας, για να νιώσετε τον εφιάλτη που ζει. Δυναμώνοντας την θέλησή σας, θα είστε έτοιμοι για να γίνετε μπροστάρης στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ της θανατικής καταδίκης όλου του Ελληνικού Γένους. Μα για να το πετύχετε, είναι απαραίτητο να αφυπνιστούν όλοι και να μεταμορφωθεί κάθε ΚΥΤΤΑΡΟ, που απαρτίζει την ΦΥΛΗ ΣΑΣ.
Και μη μου πείτε, που τα ξέρει αυτά ένα σποράκι και σας κάνει μάθημα! Γιατί θα σας πω, πως αυτά έπρεπε εσείς να τα γνωρίσετε και σε μένα. Μα εσείς στον…  αδρανή κόσμο σας… κι ευτυχώς που είμαι εγώ δραστήριο! Απ' την αγανάκτησή μου ξέρετε τι έκανα; Εξερεύνησα το… Σύμπαν, ζητώντας του να ανοίξει μία Πύλη Φωτός, για να φωτίσει την σκοτεινή πλευρά του μυαλού σας, που ΑΠΕΡΓΕΙ! Τότε μόνο θα απο-γειωθείτε από εδώ με δημιουργικό… σπόρο Εθνικής ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive