Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Άκης Τσοχατζόπουλος: Οι πρώτες στιγμές στο σπίτι του, μετά την αποφυλάκιση – Συγκίνηση και τρυφερό φιλί. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εμφανώς καταβεβλημένος και πολύ αδυνατισμένος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά τις 16.00 Χθες- Ευθείες απειλές σε Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους... - Αμέσως αναχώρησε με τη Βίκυ Σταμάτη για το σπίτι τους, στο Χαλάνδρι - Πολύ συγκινημένοι και οι δύο, κατά την άφιξή τους - "Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν άθλος", δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη - Με δωρεές φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου συγκεντρώθηκαν τα 200.000 Εμφανώς καταβεβλημένος και πολύ αδυνατισμένος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά τις 16.00 - Ευθείες απειλές σε Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους - Αμέσως αναχώρησε με τη Βίκυ Σταμάτη για το σπίτι τους, στο Χαλάνδρι - Πολύ συγκινημένοι και οι δύο, κατά την άφιξή τους - "Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν άθλος", δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη - Με δωρεές φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου συγκεντρώθηκαν τα 200.000 ευρώ της χρηματικής εγγύησης ευρώ της χρηματικής εγγύησης

Πολύ συγκινημένος ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν -λίγη ώρα αφού πέρασε την έξοδο των φυλακών Κορυδαλλού- έφτασε στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη.






"Οι τότε πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης είναι απολύτως ένοχοι για τις επιθέσεις αυτές εναντίον μου και για τον εγκλεισμό μας στη φυλακή. Θα έχουμε όμως την ευκαιρία στο δικαστήριο, θα μπορέσουμε πλέον, απελευθερωμένοι, να ασχοληθούμε σε βάθος", δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά της, η Βίκυ Σταμάτη τόνισε πως "δεν επρόκειτο για περιπέτεια, αλλά για άθλο, όλα αυτά τα χρόνια".



Σημειώνεται πως στις αρχές Απριλίου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως και με πλειοψηφία τριών προς δύο, έκανε δεκτή την αίτηση του πρώην υπουργού, δίνοντας αναστολή στην εκτέλεση της πρωτόδικης ποινής των 20 ετών με περιοριστικούς όρους, που του είχε επιβληθεί για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των ΤΟΡ-Μ1 και των υποβρυχίων.



Χαρούμενος και ήρεμος, πλέον, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο γιος του, ο οποίος ντράπηκε στην αρχή, αλλά τελικά έμεινε δίπλα στον πατέρα του. 


“Είναι πλέον ελεύθερος και κοντά στην οικογένεια του. Πλέον είναι σε θέση, κατ' αρχήν να φυλάξει την υγεία του, να αναρρώσει σταδιακά και να γίνει ξανά δυνατός. Αλλά και τη δυνατότητα να μιλήσει ο ίδιος στα μίντια και να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με την υπόθεσή του. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να κάτσει στη γωνιά του και ως παλιός πολιτικός και απόψη θα έχει και όταν χρειαστεί θα την διατυπώσει...”, δήλωσε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive