Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ!».. ΒΙΝΤΕΟ

κοθραδα
Ένα απόσπασμα που όσες φορές και να το ακούσεις δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις.
Όπως είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (o Nάσος Αθανασίου) «θα ψηφίσω και με τα 2 μου χέρια διότι νιώθω ότι σώζω τη χώρα μου». ...
Για να συνεχίσει «αυτή η συμφωνία έχει 2 τομές που ζητούσε το ΔΝΤ, στις οποίες λόγω των αντίμετρων συμβιβαστήκαμε. Μία τομή είναι στους συνταξιούχους, μειώνεται η συνταξιοδοτική δαπάνη, η άλλη τομή είναι στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης».
Υποστήριξε μάλιστα ότι «αυτές τις 2 μεταρρυθμίσεις μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να τις κάνει, τέλος!»


1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε το πιστέψετε. Έχετε πέσει όλοι θύματα της αριστερής προπαγάνδας της δήθεν φιλεργατικής αριστεράς. Αυτή είναι η αριστερά, πάρτε το χαμπάρι. Είναι ανθελληνική δολοφονική προδοτική. Κάνει τα πάντα για την εξουσία και ένα από όλα είναι η προλεταριοποίηση και φτοχωποίηση των πάντων για τους γνωστούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive