Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Χάος και βία στη Βενεζουέλα, νέα επεισόδια με δύο νεκρούς Ένας 18χρονος κι ένας 33χρονος τα τελευταία θύματα του "αριστερού" Μαδούρο, λάτρη του Τσίπρα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χάος και βία στη Βενεζουέλα, νέα επεισόδια με δύο νεκρούς
Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός από τον τελευταίο γύρο επεισοδίων στη Βενεζουέλα καθώς η αντιπολίτευση εξακολουθεί να ζητά εκλογές με τον Νίκολας Μαδούρο να τις αρνείται. Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκολας Μαδούρο με τσιπραΟ πρώτος νεκρός είναι ο 18χρονος Λουίς Αλβιάρες...
Το νεαρό αγόρι έπεσε νεκρό κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πολιτεία Ταχιέρα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δέχθηκε σφαίρα στο θώρακα.
dghsf2dghsf3
Την ίδια ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον άτυχο 18χρονο να κείτεται νεκρός με δύο άλλους διαδηλωτές να βρίσκονται από πάνω του χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την εξέλιξη αυτή.
Ο δεύτερος νεκρός είναι ο 33χρονος Ντιέγκο Χερνάντεζ, ο οποίος όπως καταγγέλλεται έπεσε νεκρός από πυρά οπαδών του Μαδούρο.
dghsf1
Με τα δύο τελευταία θύματα ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων από τη βία στη χώρα του Μαδούρο ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον 40.
Χρησιμοποιώντας κλαδιά δέντρων, πέτρες και σκουπίδια, οι διαδηλωτές έκλεισαν χθες τον κύριο δρόμο του Καράκας, Φρανσίσκο Φαγιάρδο.
AP_17133716557165Το τωρινό κύμα διαμαρτυρόμενων, που ορισμένες μέρες έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αποτελείται περισσότερο από τις οικονομικά ασθενέστερα στρώματα, τα οποία υποστήριζαν τον Ούγκο Τσάβες αλλά έχουν αποστραφεί από τον διάδοχό του Μαδούρο και έχουν υποφέρει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο στρώμα του πληθυσμού.
AP_17135761745153
Οι περισσότερες όμως διαμαρτυρίες συνεχίζουν να διοργανώνονται σε περιοχές της μεσαίας τάξης. Ο Μαδούρο, που κέρδισε τις εκλογές το 2013 μετά το θάνατο του Τσάβες με μικρό ποσοστό, ισχυρίζεται ότι αποτελεί θύμα μιας παγκόσμιας δεξιάς συνωμοσίας που έχει ήδη ανατρέψει αριστερές κυβερνήσεις στη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Περού τα τελευταία χρόνια.
AP_17135762215704AP_17135763120301AP_17135788305344

1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα τα θύματα της αριστεράς μετριούνται σε χιλιάδες. Χιλιάδες οι αυτοκτονίες χιλιάδες οι θάνατοι από την υποβάθμιση της υγείας και φυσικά χιλιάδες οι νεκροί του συμοριτοπολέμου. Αυτή είναι η αριστερά που τιμά τους αγώνες της η ψωφοδεξιά ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive