Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ο Αλβανός βαφτιστήρι της γιαγιάς ανάμεσα στους ληστές που την «ξάφρισαν». Οι ληστές άρπαξαν 16.000 ευρώ και χρυσαφικά. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το βαφτιστήρι της γιαγιάς ανάμεσα στους ληστές που την «ξάφρισαν»
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η πενταμελής συμμορία των Αλβανών που λήστευε ηλικιωμένες στη Φθιώτιδα. Ανάμεσά τους και ένας δραπέτης των φυλακών Δομοκού, που είχε φύγει με εξαήμερη άδεια. Σχεδίαζαν να ρημάξουν τους ηλικιωμένους στα χωριά, αλλά τους πρόλαβε η Ασφάλεια Λαμίας. Μεταξύ των πέντε ληστών και το βαφτιστήρι της γιαγιάς, από την οποία οι ληστές άρπαξαν 16.000€...
και χρυσαφικά. Ο λόγος για πέντε Αλβανούς που είχαν φτιάξει εγκληματική ομάδα με σκοπό να «χτυπούν» ανήμπορα ηλικιωμένα άτομα σε χωριά της ευρύτερης περιοχής. Ως ορμητήριο είχαν ένα σπίτι στα Καλύβια Λαμίας και με ένα αυτοκίνητο Seat Leon έκαναν τις βραδυνές εξορμήσεις.
mllmfvt2
«Ευτυχώς τους πρόλαβε η Ασφάλεια γιατί θα είχαμε πολύ άσχημο καλοκαίρι με αυτούς», έλεγε έμπειρος αξιωματικός της Διεύθυνσης Φθιώτιδας για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας των Αλβανών, που όπως προκύπτει είχαν οργανωθεί καλά για να συνεχίσουν τις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.
Ανάμεσα στους πέντε ληστές και ένας δραπέτης των φυλακών Δομοκού, που ενώ είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για σωρεία κλοπών και ναρκωτικά, του έδωσαν άδεια το 2013 για να ξεσκάσει και φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ, αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο δραπέτης μάλιστα είχε καταφέρει να βγάλει πλαστή ταυτότητα, άριστης ποιότητας, η οποία δεν θα γινόταν αντιληπτή σε έναν τυπικό έλεγχο στο δρόμο, ακόμη και από αστυνομικούς. Η συμμορία μέσα σε μια εβδομάδα στις αρχές Απριλίου έκανε δυο ληστείες. Στο χωριό Καμπιά Σπερχειάδας είχαν μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης, από κατάστημα που επικοινωνούσε με το σπίτι της 80χρονης, την οποία έδεσαν με καλώδιο και της πήραν 16.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της. Όπως διαπιστώθηκε ο ένας από τους πέντε ληστές ήταν το βαφτιστήρι της γιαγιάς, που ήξερε από μικρός τα κατατόπια στο μαγαζί και το σπίτι, προφανώς και για τα χρήματα.
Και ο άλλος στόχος στα Καμένα Βούρλα δεν ήταν τυχαίος, αφού ένα άλλο μέλος της ομάδας, δούλευε εκεί και γνώριζε το σπίτι της ηλικιωμένης, απ΄ όπου άρπαξαν 1.150 ευρώ, δυο δαχτυλίδια, κινητό, tablet και το κυνηγετικό όπλο του μακαρίτη συζύγου της.
Το μεσημέρι στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας δόθηκε συνέντευξη τύπου για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστέριο Μαντζιώκα, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας, Χρήστο Μουτσώκο και τον προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας, Σταύρο Κουτουλογένη.
Η έρευνα συνεχίζεται από τους αστυνομικούς, για να δουν και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκονται οι πέντε Αλβανοί, πέρα από τις δυο ληστείες του περασμένου μήνα.

1 σχόλιο:

  1. απο την καθημερινη εγκληματικοτητα και επιθεση αλβανων,βουλγαρων και αλλων αλλοδαπων λαθροεισβολεων στα γεροντακια που θα μπορουσαν να ειναι οι γονεις μας,γεροντακια που ουσιαστικα εχτισαν την Ελλαδα και σημερα ετσι απλα σφαζονται,ξυλοκοπουνται,δολοφονουνται και βιαζονται αυτη ειναι η καθημερινοτητα σημερα στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive