Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Άρθρο -«όνειδος» το άρθρο 15 του Νομοσχεδίου! «Στον αέρα» τα κοινωνικά μέτρα (άρθρα 3-9) και οι φορολογικές ελαφρύνσεις (άρθρα 11-14)!! Ιδού η διάταξη!


Αποτέλεσμα εικόνας για άρθρο 15 του νομοσχεδίουΤο άρθρο 15 του νομοσχεδίου, που κατέθεσε χτες 13-5-2019 στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», αποτελεί ντροπή για το Κοινοβούλιο και τη δημοκρατία μας!



Εισάγει διπλή ρήτρα αιρεσιμότητας για την υλοποίηση των εμπεριεχομένων σ’αυτό μέτρων, αφού εξαρτά την υλοποίησή τους τόσο από την επίτευξη υπερπλεονάσματος άνω του 3,5%, όσο και από την ομόφωνη γνώμη όλων των εκπροσώπων της τριαρχίας των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ!
Σύμφωνοι δηλαδή κυβέρνηση και δανειστές αποφασίζουν την επίτευξη «πλεονάσματος αίματος» ΜΟΝΟ από τον λαό, μεγάλο μέρος του οποίου βρίσκεται ήδη κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ την ίδια στιγμή ανακεφαλαιοποιούν τα αποθεματικά των τραπεζών.
Το συγκεκριμένο άρθρο, όπως αποκαλύπτεται και από την από 13-5-2017 Έκθεση του ΓΛΚ που συνοδεύει το σχέδιο νόμου, εξαρτάται από προϋποθέσεις και όρους που ουδέποτε θα επιτευχθούν και συνεπώς ουδέποτε θα υλοποιηθούν!
Είναι μέτρα εμπαιγμού και εξαπάτησης του λαού μας για να περάσουν τα σκληρά μέτρα της περικοπής των κύριων και επικουρικών συντάξεων και της δραστικής μείωσης του αφορολόγητου, τα οποία θα στείλουν στα τάρταρα της φτώχειας και της ανέχειας το σύνολο των μεσοκατώτερων κοινωνικών στρωμάτων της πατρίδας μας!
Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποσύρει το άρθρο 15 από το σχέδιο νόμου, αλλά και ολόκληρο το νομοσχέδιο!
Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν το κατατεθέν σχέδιο νόμου.
Τους καλεί να «θυσιάσουν» το βουλευτικό τους βόλεμα και την κομματική τους ταυτότητα υπέρ του συμφέροντος του κοινωνικού συνόλου, υπέρ του ελληνικού λαού!
Ιδού η «θυσία», «ιδού και το πήδημα»!
Για την ΕΝΥΠΕΚΚ
Ο Πρόεδρος
Αλέξης Π. Μητρόπουλος

15 2

15 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive