Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Θα κόψουν ρεύμα και θα μείνουν ζωντανοί... νομίζουν; ...με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, εδώ και 1 περίπου χρόνο έχει προσωπική κατ'οίκον ιδιωτική φύλαξη! Η ΣΥΜΒΑΣΗ


Έλληνα πολίτη, ξέρεις ότι για τον "αριστερό' Παναγιωτάκη πληρώνεις 57.000 ευρώ, για τη φύλαξη του σπιτιού του; Το γκόλντεν μπόυ της ΔΕΗ ΑΕ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης(πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, εδώ και 1 περίπου χρόνο έχει προσωπική κατ'οίκον ιδιωτική φύλαξη!!!!
Συγκεκριμένα με απευθείας ανάθεση η εταιρεία φύλαξης Swedish Systems του Γιώργου Γαλανού (πρώην προέδρου του μπασκετικού Ηρακλή και του ποδοσφαιρικού Άρη), ανέλαβε για ποσό περί των 57.000 ευρώ... ετησίως (!!!), την φύλαξη του σπιτιού του εν λόγω ακριβοπληρωμένου στελέχους.
Την ώρα που η ΔΕΗ ΑΕ κόβει χιλιάδες ρεύματα φτωχών συμπολιτών μας, απαξιώνεται και πωλείται κοψοχρονιά από τα στελέχη της και τους κυβερνητικούς λαγούς, έχει...
τεχνηέντως αποκτήσει πρόβλημα ρευστότητας ώστε να αποτελεί μονόδρομο το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων και του ΑΔΜΗΕ, με προκλητικό τρόπο ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ.

Κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια περιουσία και τα δημόσια ταμεία!

Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι σας καλοταισμένοι χαρτογιακάδες γιατί η οργή του λαού αυξάνεται ραγδαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive