Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ζακύνθου: Έβγαλε selfie και βούτηξε στο γκρεμό πάνω από το «Ναυάγιο»! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι γύρω στις 17.00 το απόγευμα, ένας νεαρός άνδρας έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την πιο διάσημη παραλία στον κόσμο, το «Ναυάγιο»...

Παραμένει άγνωστο εάν ο άντρας πρόκειται για ντόπιο, Έλληνα ή τουρίστα πάντως νωρίς το απόγευμα έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω – κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα.
Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση.
Λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο «Ναυάγιο» και αφού έβγαλέ μια selfie έπεσε στο κενό.
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.
Ήδη έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία όταν μια τουρίστρια επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και ανέφερε το περιστατικό.
Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο από το οποίο έφυγε στο κενό διακρίνεται το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.
Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive