Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΑLEXI`S ...έχει βάλει προσωπικό στοίχημα και δεν είναι σωστό να χώνουμε τη μύτη μας στα προσωπικά των άλλων

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει βάλει στοίχημα! Τελικά, λύθηκαν όλες οι απορίες για το τι ακριβώς κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, αφού αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως το να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια είναι προσωπικό του στοίχημα. Κι επειδή η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια είναι προσωπικό του στοίχημα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να το κάνει εύκολο, οπότε ψήφισε κι αυτός ένα μνημόνιο. Και για να κάνει το στοίχημα ακόμα πιο δύσκολο, θα ψηφίσει κι άλλο μνημόνιο....
Δεν πειράζει, όμως, αφού ο Αλέξης Τσίπρας έχει βάλει προσωπικό στοίχημα και δεν είναι σωστό να χώνουμε τη μύτη μας στα προσωπικά των άλλων.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα ότι άφησε άφωνη την Ευρώπη με τα πλεονάσματα που πέτυχε, οπότε καταλαβαίνουμε ή πως τα έχει χαμένα ή πως τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους Σαμαροαδώνιδες που είχαν λυσσάξει με το πρωτογενές πλεόνασμα στην χρεοκοπημένη χώρα που δεν έχει καμία ελπίδα αν δεν υπάρξει διαγραφή του χρέους.
Πάντως, εμένα ο Αλέξης Τσίπρας με άφησε άφωνο –«Πρώτη φορά άφωνος»– τον Ιούλιο του 2015, και μπράβο του.
Δεν ξέρω πότε θα βγει η Ελλάδα από τα Μνημόνια -μάλλον ποτέ- αλλά, ακόμα κι αν βγει κάποτε, δεν θα υπάρχει Ελλάδα.
Η Ελλάδα δεν βγαίνει από τα Μνημόνια αλλά οι Έλληνες βγαίνουν από την Ελλάδα. Μαζικά.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα που εξαπάτησε τους πάντες και το παίζει πρωθυπουργός της Ελλάδας, έχοντας μετατραπεί στο πιο πιστό σκυλάκι της Γερμανίας και αδιαφορώντας για όσους τον θεωρούν μέγιστο πολιτικό απατεώνα.
Βέβαια, για να κάνει ο Τσίπρας αυτά που κάνει -και ο Σημίτης, και ο Καραμανλής, και ο Παπανδρέου, και ο Σαμαράς, και όλοι οι ευεργέτες πρωθυπουργοί- χρειάζονται και οι ανάλογοι πολίτες.
Και υπάρχουν αυτοί οι πολίτες. Σε αφθονία.
Ο Τσίπρας είναι και πολύ τυχερός, αφού έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά την πλήρη απογοήτευση των πολιτών από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ -οι πολίτες τα ψήφιζαν με ποσοστό άνω του 80%- που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία.
Ακόμα πιο τυχερός είναι που αντίπαλός του είναι το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.
Βέβαια, το πρόβλημα δεν είναι ο Τσίπρας.
Αν ο Τσίπρας ήταν το πρόβλημα, τα πράγματα θα ήταν απλά: θα τον αλλάζαμε και θα λυνόταν το πρόβλημα.
Αλλά το πρόβλημα είναι οι Έλληνες.
Οι πάντα αθώοι και εξαπατημένοι Έλληνες.
Ο Κορνήλιος Καστοριάδης -αρκετά χρόνια πριν- είχε πει:
«Εγώ λέω ότι ο ελληνικός λαός -όπως και κάθε λαός- είναι υπεύθυνος για την ιστορία του, συνεπώς, είναι υπεύθυνος και για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται σήμερα…»

"Πιτσιρίκος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive