Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Βούτσης: "Kαμία προσπάθεια για την «καλή νομοθέτηση» δεν αρκεί όσο η χώρα βρίσκεται σε επιτήρηση".Κι ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ υπάρχετε σύντροφε; Αφου λόγω τρόϊκας είσαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

Βούτσης:  Kαμία προσπάθεια για την «καλή νομοθέτηση» δεν αρκεί όσο η χώρα βρίσκεται σε επιτήρηση
Κατά τον χαιρετισμό του, στην έναρξη του Συνεδρίου με θέμα «η καλή νομοθέτηση ως αναγκαία προϋπόθεση μιας δίκαιης και αποτελεσματικής λειτουργίας της Πολιτείας», ο κ. Βούτσης, ανέφερε ότι η χώρα ασφυκτιά, καθώς αναζητείται επειγόντως η κανονικότητα και επισήμανε πως οφείλουμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση....

Καμία προσπάθεια της Βουλής, προς την κατεύθυνση του εξορθολογισμού της νομοθετικής λειτουργίας, δεν αρκεί και δεν μπορεί να οδηγήσει στην καλή νομοθέτηση όσο βρισκόμαστε στη μέγγενη της σκληρής επιτήρησης, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ανοίγοντας τις εργασίες του Συνεδρίου για το «ευ νομοθετείν».
Κατά τον χαιρετισμό του, στην έναρξη του Συνεδρίου με θέμα «η καλή νομοθέτηση ως αναγκαία προϋπόθεση μιας δίκαιης και αποτελεσματικής λειτουργίας της Πολιτείας», ο κ. Βούτσης, ανέφερε ότι η χώρα ασφυκτιά, καθώς αναζητείται επειγόντως η κανονικότητα και επισήμανε πως οφείλουμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής, «εκτός από την επανεκκίνηση της Οικονομίας χρειαζόμαστε και την επανεκκίνηση των θεσμών - των δικών μας θεσμών- και την ενεργοποίηση της εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive