Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΓΙΑΤΙ ένα Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας βρίσκεται σήμερα σε ένα δάσος των ΗΠΑ; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, ένα Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας βρίσκεται σήμερα σε ένα δάσος έξω από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ και αποτελεί το σπίτι του 66χρονου Bruce Campbell. Το αεροπλάνο αποτελεί εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια...
το προσωπικό «ησυχαστήριο» του Bruce Campbell, ενός ευρηματικού μηχανικού που αποφάσισε να το αγοράσει για 100.000 δολάρια πριν 40 χρόνια.
Ο ίδιος εξακολουθεί να εργάζεται για να το τελειοποιήσει προσπαθώντας να εγκαταστήσει μια τουαλέτα και να αποκαταστήσει μερικά από τις αρχικά εσωτερικά στοιχεία του αεροσκάφους, όπως καθίσματα και φώτα.
Ο Campbell μένει έξι μήνες τον χρόνο στο αεροπλάνο ενώ περνάει το άλλο μέρος του έτους στην Ιαπωνία, όπου επίσης ψάχνει να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει με τον ίδιο τρόπο ένα παλιό Boeing 747.
Ο Campbell ήταν στα είκοσι του, όταν πλήρωσε περίπου 23.000 δολάρια για τα 10 στρέμματα στα οποία βρίσκεται το αεροπλάνο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive