Σάββατο 29 Απριλίου 2017

«Καζάνι που βράζει» τα Σκόπια: Σε αστυνομικό κλοιό το κοινοβούλιο - Επεισόδια και χάος. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

17909342
Σε πολιτικό αδιέξοδο έχουν μπει τα Σκόπια, όπως φάνηκε και από τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο κοινοβούλιο της χώρας. Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στα Σκόπια, την επομένη της εισβολής οπαδών του απερχόμενου Πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, στο κοινοβούλιο των Σκοπίων...

17909807

Μάλιστα, στη διάρκεια των πρωτοφανών επεισοδίων τραυματίστηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι. 
59026a9ec4618828038b4675

«70 πολίτες, 22 αστυνομικοί και τρεις βουλευτές μεταφέρθηκαν στο κεντρικό νοσοκομείο των Σκοπίων, ενώ άλλοι επτά άνθρωποι δέχθηκαν φροντίδες σε άλλα ιατρικά ιδρύματα» της πρωτεύουσας, αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

 Μεταξύ των τραυματιών ήταν και ο ηγέτης της αριστερής αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ, που χτυπήθηκε στο πρόσωπο.



BREAKING: Barricades broken through journalists attacked by masked men!   
 Οι δρόμοι γύρω από το κοινοβούλιο είναι αποκλεισμένοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων τα καφέ και τα εστιατόρια είναι γεμάτα με κόσμο που φαίνεται ν' απολαμβάνει το ηλιόλουστο μεσημέρι. Στην ερώτηση πώς βλέπουν τα χθεσινά επεισόδια, αποφεύγουν να απαντήσουν μ' ένα ζεστό χαμόγελο και επικαλούμενοι το «φράγμα της γλώσσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive