Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Χάος στα Σκόπια! "Μπούκαρε" ο λαός στηβουλή. ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χάος στα Σκόπια!
Σκηνές χάους εκτυλίσσονται στα Σκόπια όπου εξαγριωμένο πλήθος εισέβαλε στο Κοινοβούλιο στον απόηχο της εκλογής Αλβανού Προέδρου της Βουλής, από βουλευτές του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, για πρώτη φορά μετά το 1991.Εισβολή οργισμένου πλήθους στη Βουλή (Φωτογραφίες&Βίντεο)
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη γειτονική χώρα
Δείτε ζωντανά εικόνα>>>

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί απ' έξω, εξοργισμένο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μπήκε στην κεντρική αίθουσα του κοινοβουλίου, στα Σκόπια. Η ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζόραν Ζάεφ γρονθοκοπήθηκε και τραυματίστηκε ελαφρά μετά την εισβολή των διαδηλωτών στην αίθουσα.
Ο Ταλάτ Τζαφέρι είναι ο πρώτος Αλβανός πρόεδρος του κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ αφότου η χώρα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την πρώην Γιουγκοσλαβία, το 1991.


1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ ΕΠΑΝΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive