Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΒΑΛΤΟΣ ή ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ; ΕΚΑΝΕ "ΜΑΓΚΑ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΛΟΓΩ .. ΣΑΒΒΙΔΗ. Του Αργύρη Σιδέρη.




O αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Νίκος Αθανασόπουλος.Πρίν μπώ στο σημερινό θέμα θα διηγηθώ μια παρόμοια ιστορία απ τα παλιά με πρωταγωνιστή πάλι τον άλλον Μητσοτάκη, τον ... επίτιμο. Το 1986 η τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δια του Αν/τή Υπουργού οικονομικών Νίκου Αθανασόπουλου προσπάθησε να "κοροϊδέψει" την τότε ΕΟΚ και να κερδίσει το κράτος λόγω της αντισταθμιστικής εισφοράς, 182 εκατομμύρια δραχμές και επιπροσθέτως θα κέρδιζε το κράτος από την υψηλή τιμή της πώλησης και την καταβολή κοινοτικών επιδοτήσεων. Άμεσα ζημιωμένη, όπως είναι προφανές, θα ήταν η τότε ΕΟΚ....
Όλα έγιναν με την "βάφτιση" 9.000 τόνων αραβοσίτου (καλαμποκιού), προερχόμενο από το Κόπερ της Γιουγκοσλαβίας, ως Ελληνικό. Ελα όμως που το πήρε χαμπάρι το Μητσοτάκης και το έκανε γνωστό στην ΕΟΚ με συνέπεια να πληρώσει η Ελλάδα 600.000.000 δραχμές πρόστιμο. Ο τότε αείμνηστος Υπουργός Ευάγγελος Γιαννόπουλος κάλεσε στο γραφείο του το Νίκο Αθανασόπουλο και του είπε επι λέξη: "Νίκο μας κάρφωσε ο Μητσοτάκης στην ΕΟΚ, μας τσίμπησαν που λέει ο λαός, κάλυψέ το όπως μπορείς, αλλά μη δίνεις συνέχεια, θάχουμε πρόβλημα όλοι". Αυτά είπε μπροστά στο δικηγόρο κ.Μιχόπουλο, όσους είμαστε στο γραφείο κ.λ.π. Ο Νίκος, πεισματάρης Αρκάδας ων, σιγά μην τον άκουγε. Το "τράβηξε" στα άκρα με τις γνωστές συνέπειες. Καταδικάστηκε η Ελλάδα. καταδικάσθηκε ΚΑΙ αυτός με 3 χρόνια φυλακή κ.λ.π.. 'Ερχομαι τώρα στα σημερινά. ΓΝΩΡΙΖΕΙ η Ν.Δ. ότι ο Σαββίδης αγόρασε απο την ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΤΕ την καταχρεωμένη, έτοιμη να κλείσει ΣΕΚΑΠ με προτροπή του Σαμαρά για να μην την πάρουν οι Τούρκοι που καιροφυλακτούσαν. Ήταν μια σοβαρή επένδυση που με πολλά λεφτά οδήγησε την εταιρεία σε κερδοφορία καθιστώντας την ξανά πρώτη στην επεξεργασία ΝΤΟΠΙΩΝ καπνικών προίόντων αντί να τα εισάγουμε και αυτά.  Τον καιρό που την ΣΕΚΑΠ την είχε το Κράτος, 4 χρόνια ΠΡΙΝ την πάρει ο Σαββίδης, είχαν γίνει ατασθαλίες απο την τότε διοίκηση και είχαν επιβληθεί κάποια πρόστιμα. Με τον καιρό αυτά διογκώθηκαν και ΤΩΡΑ ζητάει το κράτος να πληρώσει κάπου 38 εκ. ο Σαββίδης που τότε δεν ήξερε καν τι θα πεί ΣΕΚΑΠ.  Τι ηλιθιότητα έκανε σήμερα ο Μητσοτάκης; αντί να ψηφίσει αθόρυβα την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ και να λυθεί το θέμα που η Ν.Δ. δημιούργησε, έκανε τη Βουλή μπάχαλο, δίνοντας επιχειρήματα στον Τσίπρα να του σούρει -ΔΙΚΑΙΩΣ-  τα "Εξ αμάξης" δικαιώνοντας όσους λένε οτι το παιδί αυτό, ο Κούλης, ή βαλτός είναι να στηρίζει τον έτερο χαζό Αλέξη, ή τελικά είναι ΗΛΙΘΙΟΣ!! ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive