Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Η Ελληνική ταυτότητα και η Κύπρος. Η τρέχουσα επικίνδυνη κατάσταση στην Ελληνική Κύπρο. ΒΙΝΤΕΟ. Γράφει ο Ευρής Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Συναντήσεις Κορυφής στο cafe του ΙΑΝΟΥ. Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος
Αξίζει να το παρακολουθήσετε το βίντεο της συζήτησης στον Ιανό.. Θέμα της συζήτησης η Ελληνική ταυτότητα και η Κύπρος. Και η τρέχουσα επικίνδυνη κατάσταση στην Ελληνική Κύπρο. Συναντήσεις Κορυφής στο cafe του ΙΑΝΟΥ. Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος....
Πολύ ενημερωτική η ομιλία του Σεβασμιότατου Πάφου για τον επικείμενο με την ακολουθούμενη πορεία εκτουρκισμό της Κύπρου. Να μου επιτραπεί σχετικά να παρατηρήσω πόσον φρούδος είναι ο εφησυχασμός πολλών στην Κύπρο, ότι εξασφαλίζονται από την πλήρως γνωστή πλέον, ΕΕ. Παρόμοια ισχύουν για τις διεκδικήσεις της τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας.  Με την πίστη ορισμένων (ακόμα και του κατοχικού προέδρου της Ελλάδας Παυλόπουλου) ότι θα σώσει την Ελλάδα η ΕΕ που την υποδούλωσε, την γενοκτονεί και την δημεύει!!!!!! Ή το ΝΑΤΟ !!! Πρέπει Κύπρος και Ελλάδα να αντιληφθούν ότι η σωτηρία τους εξαρτάται από τις ίδιες.   Πληροφορήθηκα με την ευκαιρία ότι ο εξαιρετικός πατριώτης Σεβασμιότατος Πάφου, κατάγεται από την Αθηαίνου, την υπό ημικατοχή κωμόπολη, όπου κάποτε Δήμαρχος ήταν ο συγγενής μου Κουμενής. Με ένα τότε από τα πρώτα τυροκομεία της Κύπρου. 
Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive