Σάββατο 1 Απριλίου 2017

«Η τουρκική σημαία είναι η νοσταλγία του μουσουλμάνου Τούρκου της δυτικής Θράκης». Αποκαλύψεις για τον ψευδομουφτή της Ξάνθης



«Η τουρκική σημαία είναι η νοσταλγία του μουσουλμάνου Τούρκου της δυτικής Θράκης»
Ο Αχμέτ Μετέ, ο ψευδομουφτής της Ξάνθης φωτογραφίζεται μπροστά σε μία σημαία της «Ανεξάρτητης τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Ξάνθης». Ο Μετέ αναφέρεται σε δηλώσεις του σε «τουρκική μειονότητα στην Ξάνθη», ενώ σε πλάνα από συνέντευξή του σχολιάζει πως «σε κάθε σπίτι υπάρχει μία τουρκική σημαία καθώς είναι η σημαία της μητέρας πατρίδας. Είναι η σημαία της καρδιάς μας. Είναι η νοσταλγία του μουσουλμάνου Τούρκου της δυτικής Θράκης»....

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι από την περιοχή αναφέρουν πως η χρηματοδότηση του ψευδομουφτή γίνεται με μαύρο χρήμα. Ο εκδότης της εφημερίδας «Θράκη» αναφέρει πως «έχει επιρροή γιατί έχει από πίσω του το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και χρηματοδοτεί αλλά και οριοθετεί τα πράγματα. Ψάχνουμε να βρούμε από που προέρχονται αυτά τα χρήματα που πληρώνεται ο μουφτής και οι ιμάμηδες και κανένας δεν ενδιαφέρεται».
Ο κ. Καμαρίδης συνέχισε λέγοντας πως «χρησιμοποιεί τα τεμένη για να σπείρει ζιζάνια. Κάνουν δηλώσεις αντίστασης “στην ελληνική πολιτεία που καταπιέζει την τουρκική μειονότητα” στη Θράκη».

3 σχόλια:

  1. με εμάς στο τιμόνι της εξουσίας,θα κοιτάξετε τον πίνακα ανακοινώσεων για το πότε φεύγει το επόμενο τρένο για τουρκία,και εσύ και όλοι αυτοί που αισθάνονται τούρκοι...στο υπόσχομαι,έρχόμαστε και η τιμωρία θα είναι ιδιαιτέρως σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .Το dna των μουσουλμάνων της Θράκης είναι ίδιο με το dna των χριστιανών της Θράκης ,είναι το ελληνικό!!
    ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΘ Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΄ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ΄΄!!!!!!
    OI EΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive