Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη Γυναίκα. Μόλις όμως σηκώθηκε Όρθια; Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

H Caroline Arthur, μια μητέρα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει πάρει από τα παιδιά της το παρατσούκλι «ανθρώπινος ουρανοξύστης». H μητέρα δύο παιδιών είναι πρώην μοντέλο και έχει ύψος 1,87 μ. Τα υπέροχα πόδια της καταλαμβάνουν...
το 69% της φιγούρας της, έχοντας μήκος 130 εκατοστά!
Το Barcroft TV έκανε γνωστή την ιστορία της Caroline, και η ίδια σκέφτεται να επικοινωνία με το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για να ανακαλύψει αν το σωματικό της προσόν μπορεί να θεωρηθεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το πιο πρόσφατο παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακριά πόδια καταλαμβάνει μια Ρωσίδα, έχοντας μήκος ποδιών 1,27 μέτρα το 2003.
Σε όλη της τη ζωή, η Caroline αντιμετώπισε δυσκολίες να βρει ρούχα που να της κάνουν.  Ο σύζυγός της Cameron μοιράστηκε ότι ποτέ δε του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες, αλλά λατρεύει τη γυναίκα του.
Η μητέρα της Janet νιώθει πολύ περήφανη για το ύψος της κόρης της και της αρέσει να βλέπει την αντίδραση του κόσμου όταν βγαίνουν έξω.
Κατά την παιδική της ηλικία, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά και υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθε όμορφη ή ελκυστική, αλλά αργότερα η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε την Caroline να μιλάει για το σώμα της και τον αντίκτυπο που έχει το ύψος της στην οικογένειά της. Ελπίζουμε να καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο στο ρεκό Γκίνες!
Source: Mummy Long Legs: Ex Australian Model Bids For World’s Longest Legs by BarcroftTV on Rumble

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive