Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία & οι λαθροπρόσφυγες που βρίσκονται σε δομή φιλοξενίας στην Σίνδο, αφήνουν τις μερίδες φαγητού έξω από το αστυνομικό τμήμα, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να τις καταναλώσουν! ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για δομή φιλοξενίας στην Σίνδο

Αρνούνται να καταναλώσουν τις μερίδες φαγητού που τους διατίθενται από τον Στρατό, λαθροπρόσφυγες οι οποίοι βρίσκονται σε δομή φιλοξενίας πρώην εταιρείας ‘logistics’, στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, κοντά στο βιολογικό καθαρισμό….

Αποτέλεσμα εικόνας για δομή φιλοξενίας στην Σίνδο

ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ!) ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για δομή φιλοξενίας στην Σίνδο

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς στο ‘Facebook’, οι πρόσφυγες αφήνουν ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ & ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ τις μερίδες, έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής!

Αποτέλεσμα εικόνας για δομή φιλοξενίας στην Σίνδο

3 σχόλια:

  1. εχουμε αναφερθει επανειλημμενα για τη κατρακυλα της ηγεσιας του στρατου μας που δεν εχει προηγουμενο και σταματημο(σε καθε αλλη σοβαρη χωρα ο αρχηγος του λιμενικου ή του στρατου ή της αστυνομιας κλπ... θα ειχαν παραιτηθει ως ενδειξη διαμαρτυριας για την εισβολη που συντελειται και τις ανθελληνικες εντολες που δεχονται)οπου ο στρατος μας εχει αναλαβει απο το πρωι ως το βραδυ την σιτιση των λαθρομεταναστων,δουλευουν καθημερινα 24ωρα για να εξυπηρετουν αποκλειστικα και μονο λαθρομεταναστες και τωρα τελευταια ξεσπιτωνουν και στελεχη των ενοπλων δυναμεων και φανταρους απο διαφορα κτιρια προκειμενου να εγκαταστησουν λαθρομεταναστες και ατομα απο ΜΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο έπρεπε να κάνουν οι στρατηγοί. Ας πούμε κάτι σαν αυτό που έκαναν οι συνταγματάρχες το 67.

      Διαγραφή
  2. Για να κάνεις ότι έκαναν οι συνταγματάρχες το 67 πρέπει πρώτα να είσαι πατριώτης και να μην είσαι απλά δημόσιος υπάλληλος, πράγμα δύσκολο για τους σημερινούς οσφυοκάμπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive