Κυριακή 2 Απριλίου 2017

"Συλλήψεις" κουκουλοΦΛΩΡΩΝ και προσαγωγές για την επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ. Θα τους κεράσουν Φραπέ, σάντουϊτς, τσιγαριλίκι και το βραδάκι κανονικά στο στέκι Ναυρίνου & Ζ.Πηγής

Συλλήψεις και προσαγωγές για την επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
Δύο συλλήψεις και οκτώ προσαγωγές σημειώθηκαν μετά τις επιθέσεις κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων. Νεαροί επιτέθηκαν στην αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, αλλά δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα άτομα αυτά επιτέθηκαν τρεις φορές...
από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ έκλεισε για λίγη ώρα η οδός Πατησίων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για στέκι Ναυαρίνου & Ζ.Πηγής

Αποτέλεσμα εικόνας για στέκι Ναυαρίνου & Ζ.Πηγής
(ΦΩΤΟ. ΣΤΕΚΙ ΝΑΥΡΙΝΟΥ & Ζ.ΠΗΓΗΣ)
Και το βράδυ της Παρασκευής ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ, που είχε παραταχθεί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Για αυτή την υπόθεση δεν έγινε καμία προσαγωγή.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive