Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΦΡΙΚΗ και ΟΡΓΗ! Αυτά είναι τα «προσφυγόπουλα» ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ των παιδιών ΜΑΣ;; ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ


Αυτό το βίντεο δεν προέρχεται από κάποιο χωριό της Μέσης Ανατολής και του Πακιστάν, αλλά από την Ελλάδα του 2017. Την στιγμή που στην Ελλάδα έχουμε ποινικοποιήσει το να μιλάμε για αγάπη στη πατρίδα, τη σημαία και το εθνόσημο, η Πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα μετατρέπει τα παιδιά της σε φανατικούς υποστηρικτές της χώρας τους και του Ισλάμ.
Στο βίντεο που θα δείτε....
οι λέξεις Πακιστάν και Αλλάχ έχουν την τιμητική τους, και πραγματικά τρομάζει, καθώς θυμίζει τα παιδιά που φανατίζονται από το εκαπιδευτικό σύστημα στη Μέση Ανατολή. Ειδικά το βλέμμα του παιδιού που κρατάει το μικρόφωνο, τρομάζει ακόμη και ενήλικα.
Με αυτά τα παιδιά πρέπει να συμβιώσουν τα Ελληνόπουλα εν έτει 2017; Με αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι συμμαθητές; Γιατί δεν φαίνονται και πολύ πρόθυμοι οι γονείς τους να τους επιτρέψουν να πάρουν την Ελληνική παιδεία, και τις «δυτικές» αξίες.
Δείτε το βίντεο, και θα καταλάβετε τι λέμε:
voicenews.gr

6 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ:

    Το ΚΕΕΡΦΑ μας καλεί στην ορκωμοσία του προέδρου της ..Πακιστανικής Κοινότητας

    http://makpress.blogspot.gr/2017/03/blog-post_427.html

    ''Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι εκπρόσωποι και βουλευτές πολιτικών κομμάτων, Δήμαρχοι, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας, εκπρόσωποι από τις Κοινότητες Μεταναστών, εκπρόσωπος της κυβέρνησης και μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος“Η Ενότητα”.Στην εκδήλωση της ορκωμοσίας θα γίνουν ομιλίες και μουσικά δρώμενα από παιδιά και μουσικούς της Κοινότητας.''

    το ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ είναι εδώ ενωμένο ΔΥΝΑΤΟ,
    πως καταντησε ετσι η χωρα μας,
    εικονες αφελληνισμου που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας μας
    εικονες που εβλεπες π.χ. απο το νεο δελχι,την τεχερανη, ισλαμαμπαντ κλπ... μονο απο την τηλεοραση,τωρα ζωντανα στην πρωτευουσα της χωρας,δειτε πως καταντησε η αθηνα του καμινη(και γενικοτερα ολη η χωρα) με το να μετατρεπεται συνεχως σε μια λαθροχαβουζα:

    ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ «ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ» (ΒΙΝΤΕΟ)!

    https://ethnikismos.net/2017/04/02/%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%80/ (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας)

    ''Σκηνές σωβινιστικού και ιεροπολεμικού (τζιχαντιστικού) αμόκ διαδραματίστηκαν σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι....Κι όλα αυτά συνέβησαν υπό την αιγίδα του διαβόητου Τζαβέντ Ασλαμ, εκλεκτού συνεργάτη του πιο… διεθνιστικού τμήματος της –άθεης- ακροαριστεράς (ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡCIA), που μόλις ακούσουν κανέναν να μιλάει για Ελλάδα και Ορθοδοξία, ουρλιάζουν αγανακτισμένοι για «σωβινισμό», «φασισμό», «ναζισμό», «ρατσισμό» και τα τοιαύτα!...Δείτε και διαδώστε το βίντεο ΠΑΝΤΟΥ, μπας και ξυπνήσουν οι Έλληνες πριν το σπαθί του Ισλάμ ακουμπήσει τα –τρυφερά!- λαιμουδάκια τους!''

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;

    https://ethnikismos.net/2017/03/25/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf/ (δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του)

    ''Γιατί άραγε τραγουδάνε και χορεύουν οι Πακιστανοί του δήμου Ευρώτα Λακωνίας, μετά από την ομιλία του διαβόητου Τζαβέντ Ασλάμ;1ον) Μήπως γιορτάζουν –με τον δικό τους τρόπο- την… 25η Μαρτίου; Λόγω των ημερών…2ον) Μήπως τους είπε ο Ασλάμ, ότι με απόφαση mister Tsipra παίρνουν όλοι την ελληνική υπηκοότητα – και το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, για να μπει επιτέλους και η ΑΝΤΑΡCIA στη βουλή;3ον) Μήπως τους ανακοίνωσε, ότι υποχρεώνονται σε μετανάστευση όλοι οι Έλληνες κι αυτή η γη είναι πλέον δική τους, με το όνομα «Ευρωπαϊκό Πακιστάν» – Κυριακή, κοντή γιορτή;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...συνεχεια

    • → εδω και μια παλαιοτερη ειδηση για πως εχει πλεον πακιστανοισλαμοποιηθει και η καποτε ομορφη λακωνια:

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1830 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...Έγινε κι αυτό: Λάθρο κατέλαβαν ελληνικό έδαφος - Aπέκλεισαν οδούς & κατέλαβαν το δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας! (vid)

    http://www.pronews.gr/defence/item/%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B8%CE%AE%CE%B2%CE%B1-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσή Αυγή λοιπόν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι οι μεγάλες εταιρίες χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια, γι αυτό έφεραν μουσουλμάνους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
    Οι διδάσκοντες τη μουσουλμανική θρησκεία, μπορεί να λένε στα παιδιά τους ότι ο Θεός τους έστειλε στην Ελλάδα, για να διδάσκουν τη θρησκεία τους.
    Νομίζω ότι και οι μουσουλμάνοι είναι τόσο φανατικοί όσο είναι οι ορθόδοξη του παλαιού ημερολογίου που γνώρισα στην Ελλάδα το 1950, και οι μάρτυρες του Ιεχωβα που γνώρισα στο Βέλγιο το 1970. Εύχομαι να ζήσουν όλοι αυτοί αγαπημένοι, αλλά δεν το πιστεύω επειδή τα δόγματα τους δεν συμβιβάζωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις θα πρέπει να είσαι γεννημένος την δεκαετία του τριάντα, δηλαδή είσαι περίπου 80 με 86 χρονών. Για παππούς λοιπόν τα πας καλά με τις νέες τεχνολογίες ή μας δουλεύεις.

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε την αλήθεια έγραψα, είμαι 86 χρονών, το 1975 τον Οκτώβριο οι μάρτυρες του Ιεχωβα στο Βέλγιο περιμέναμε το τέλος του κόσμου και τη βασιλεία του Ιεχωβα.
    Αφού δεν ήρθε τους εγκατέλειψα και άρχισα να γράφω ότι οι θρησκείες είναι εργοστάσια παραγωγής πιστών και φρόνημων δούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive