Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Πούστης ΚΑΙ αυτός; Ο Μακρόν ημίγυμνος σε πούστικο γαλλικό περιοδικό

Ο Μακρόν ημίγυμνος σε gay γαλλικό περιοδικό
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μακρόν είχε δηλώσει ότι «η LGBT κοινότητα θα βρίσκει πάντα σε μένα έναν υποστηρικτή».Την γαλλική κοινή γνώμη προκάλεσε το περιοδικό της LGBT κοινότητας «Garcon», επιλέγοντας μία φωτογραφία του υποψήφιου προέδρου της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, χωρίς μπλούζα για το εξώφυλλό του ....
Η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο του τριμηνιαίου περιοδικού αποτελεί προϊόν μοντάζ, όπως παραδέχονται οι συντάκτες του, που αστειευόμενοι είπαν ότι «παρουσιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου» . Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού χαρακτήρισε το εξώφυλλο ως ένα είδος «ακτιβισμού», για «έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT» . Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μακρόν είχε δηλώσει ότι «η LGBT κοινότητα θα βρίσκει πάντα σε μένα έναν υποστηρικτή» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive