Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Νέες παράνοιες από τους Τούρκους: Διαμαρτυρίες για τους εορτασμούς της Ανάστασης!

Νέες παράνοιες από τους Τούρκους: Διαμαρτυρίες για τους εορτασμούς της Ανάστασης!
Νέα συντονισμένη τουρκική πρόκληση με επίκεντρο τα ακριτικά μας νησιά.  Σε νέες αδιανόητες διαμαρτυρίες καταφεύγουν οι...καλοί μας γείτονες, καταγγέλλοντας μέχρι και τους εορτασμούς της ελληνικής φρουράς στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.   Μάλιστα επισημαίνουν...
πως ενώ οι Έλληνες στρατιώτες γιόρταζαν την Ανάσταση, στην Τουρκία διεξαγόταν το πλέον κρίσιμο δημοψήφισμα.  Γράφει η φίλα προσκείμενη στην αντιπολίτευση εφημερίδα Soczu:  "Η φρουρά του Γαϊδουρονησίου έκανε πικνίκ και διασκέδαζε με μουσική την ώρα που στην Τουρκία διεξάγονταν το κρίσιμο δημοψήφισμα! Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Π.Καμμένο στο Αγαθονήσι που αγνόησε τον Τούρκο χειριστή ραντάρ και είπε βρισκόμαστε σε ελληνικό εναέριο χώρο, είμαι ο Έλληνας ΥΕΘΑ' μετά από αυτό εκτόξευσε κατάρες και τουρκικές βρισιές στον χειριστή που συνέχισε να προειδοποιεί για παραβίαση του εναέριου χώρου μας".  Τα παραπάνω αναφέρουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, φερέφωνα είτε του Ερντογάν σουλτάνου είτε της κοσμικής αντιπολίτευσης στη γείτονα χώρα, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες ως "εισβολείς και καταπατητές" τουρκικού εδάφους (ενν. του Γαϊδουρονησίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive