Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ. Έρημη Ελλαδα ΠΟΥ σε πάνε. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΦΕΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ .. ΕΘΑΨΑΝ

Νέες λεπτομέρειες για το τεμαχισμένο πτώμα στην Ηλεία
Ενώπιον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί για το φρικτό έγκλημα στον Πύργο Ηλείας, με θύμα έναν 30χρονο από το Πακιστάν τον οποίο σκότωσαν, τεμάχισαν και έθαψαν. Η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο εργοδότης του θύματος...
δήλωσε την εξαφάνιση του στην Ασφάλεια Πύργου, στις 21 Μαρτίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, την προηγούμενη ημέρα ο ένας από τους συλληφθέντες, ένας 27χρονος επίσης από το Πακιστάν, κάλεσε στο σπίτι του στον Πύργο τον 30χρονο και για άγνωστους ακόμα λόγους του επιτέθηκε με μαχαίρι στον αυχένα και τον σκότωσε.
Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός 19χρονου ομοεθνή του που αναζητείται, έκοψαν τη σορό του θύματος με μαχαίρι και γεωργικό εργαλείο σε τέσσερα κομμάτια, την τύλιξαν με νάιλον, την τοποθέτησαν σε βαλίτσα και μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα που επίσης συνελήφθη τη μετέφεραν και την έθαψαν σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο δράστες είχαν προσχεδιάσει την ανθρωποκτονία καθώς είχαν ανοίξει τον λάκκο στον οποίο έριξαν το διαμελισμένο σώμα από τις 9 Μαρτίου.

1 σχόλιο:

  1. ''Στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα έναν 30χρονο από το Πακιστάν προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι συνέλαβαν έναν 27χρονο ομοεθνή του και μια 23χρονη Ελληνίδα. Επίσης, για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 19χρονος επίσης από το Πακιστάν.Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που έγινε στον 27χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, που ανήκε στο θύμα, ενώ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο δράστης, εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία επίσης ανήκαν στον 30χρονο.''

    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    διαβαστε και το παρακατω για τον απιστευτο ξεπεσμο αυτης της κοινωνιας,οι πακιστανοι να παντρευονται και να εχουν σχεσεις με ελληνιδες(πιθανοτατα ολες ρομα):

    Αποκαλύψεις για την δολοφονία του Πακιστανού στον Πύργο - Προμελετημένο το έγκλημα από ομοεθνή του λόγω ζήλιας για τις ερωτικές του κατακτήσεις (φωτό, βίντεο)

    http://www.pronews.gr/portal/20170403/ellada/dimosia-taxi/67/apokalypseis-gia-tin-dolofonia-toy-pakistanoy-ston-pyrgo

    ''Οι αστυνομικοί προσπάθησαν επίμονα να αποσπάσουν κάτι σχετικό για την υπόθεση από τον 27χρονο, όμως αυτός κρατούσε σκληρή στάση… Η σύζυγός του, η 23χρονη Ρομά που είχε παντρευτεί με μουσουλμανικό γάμο δεν άντεξε και «έσπασε» όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αν και παντρεμένος, διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μια 48χρονη από τον Πύργο. Την ίδια στιγμή ο 30χρονος φίλος του, δηλαδή το θύμα, ήθελε να συνάψει σχέση με τη 19χρονη κόρη της. Αυτό ήταν κάτι που δεν έβλεπε με καλό μάτι ο δράστης και ζητούσε από τον φίλο του να μην προχωρήσει με το πρόσχημα πως αυτός έχει σχέση με τη μητέρα της. Ο 30χρονος διαφωνούσε, ενώ είχε γίνει αντιληπτό πως ο δράστης από ένα σημείο και έπειτα τον ζήλευε λόγω των επιτυχιών που είχε στο γυναικείο φύλο, αλλά και της οικονομικής άνεσης που είχε. Η 48χρονη χώρισε με τον 27χρονο και σύναψε σχέση με άλλον αλλοδαπό και αυτό το γεγονός φαίνεται πως όξυνε την κατάσταση. ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive