Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Τι θα σημαίνει για την Ελλάδα, τυχόν νίκη της Λεπέν. Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρίν Λεπέν
Εφιάλτης έχει γίνει η Μαρίν Λεπέν για τους σχεδιαστές και τους ραδιούργους αρχιτέκτονες του παγκόσμιου κράτους της νέας τάξης. Το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα μάλιστα, ήτανε, αν μου επιτραπεί η έκφραση, βούτυρο στο ψωμί της. Για τον λόγο αυτό έσπευσε και ο εισαγγελέας στη Γαλλία να δηλώσει ότι θα διερευνήσουν τα αίτια του χτυπήματος, νομίζεις και δεν ήτανε ηλίου φαεινότερον, το ότι...
επρόκειτο για τζιχαντιστικό χτύπημα.   Το Ισλαμικό Κράτος, ήδη δήλωσε ότι ευθύνεται για την ένοπλη επίθεση στο κέντρο του Παρισιού χθες, που κόστισε τη ζωή σε έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλους δύο σοβαρά, δήλωσε το πρακτορείο ειδήσεων της οργάνωσης Amaq.
Στην επίθεση στη Λεωφόρο Σανζ Ελιζέ στη γαλλική πρωτεύουσα επίσης τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και μια γυναίκα που περνούσε από την περιοχή, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Παρισιού.
Το κανάλι BFMTV μετέδωσε ότι ο δράστης ήταν γνωστός στην γαλλική Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας (DGSI) για την "ριζοσπαστικοποίησή" του και είχε καταδικαστεί σε 15ετή φυλάκιση για τον πυροβολισμό δύο αστυνομικών το 2001.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq του Ισλαμικού Κράτους, ο δράστης ονομαζόταν Αμπού Γιουσούφ ο "Βέλγος", και ήταν μαχητής της οργάνωσης.
Προσέξτε, τον ξέρανε, τον είχανε συλλάβει, τον είχανε καταδικάσει και τον άφησαν ελεύθερο, για να ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα.
Οι δημοσκοπήσεις εντωμεταξύ, δείχνουν απόλυτη αβεβαιότητα για την τελική νίκη και ο Ομπάμα, πιστό τσιράκι της νέας τάξης, έσπευσε χθες να δηλώσει την στήριξή του, στον "κεντροδεξιό", αντίπαλο της Λεπέν.
Για να τον στηρίζει ο Ομπάμα, φανταστείτε τι είδους "κεντροδεξιός", είναι ο Μακρόν.
Το οριακό αποτέλεσμα ωστόσο, ίσως αλλάξει υπέρ της Λεπέν, μετά και από το χθεσινό χτύπημα, κατά των αστυνομικών, που δείχνει, ότι όταν οι ένοπλοι φρουροί της τάξεως, κινδυνεύουν, από όποιον τυχάρπαστο, φανταστείτε το πόσο προστατευμένοι είναι οι απλοί πολίτες.
Η κατάσταση στην Γαλλία, έχει ξεφύγει άσχημα και μόνο η φράση που είχε πει κάποτε ο Σημίτης, το "μπάτε σκύλοι αλέστε", μπορεί να περιγράψει το τι επικρατεί.
Η απόφαση να διεξαχθούν εκλογές στην Αγγλία και η σταδιακή επικράτηση Τραμπ στις ΗΠΑ, κάνουν την προοπτική νίκης της Λεπέν ακόμη πιο εφιαλτική για το μέλλον της ενωμένης Ευρώπης, της παραδομένης στις ορέξεις του Ισλάμ.
Στο σημείο αυτό να θυμίσω, ότι τα αφεντικά της νέας τάξης, δεν έχουν καμία όρεξη να ισχυροποιήσουν το Ισλάμ. Το μόνο που θέλουν είναι, να φέρουν απόλυτη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη και να επιβάλουν την χρήση εμφυτευμένου μικροτσίπ σε όλους τους πολίτες για την δήθεν ασφάλειά τους.
Όσον αφορά την Λεπέν, ξεκάθαρα έχει ταχθεί κατά της παραμονής της Γαλλίας στην Ευρωπαϊκή  Ένωση και καλά θα κάνουν και οι Έλληνες να αρχίσουν να σκέφτονται το ίδιο, αφού όπως είχε πει ο Άγιος Παΐσιος, η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι το μαγαζί των Εβραίων και τα ψωμιά της είναι λίγα.
Ο μπαμπούλας του τι θα κάνουμε έξω από το μαντρί, ήρθε η ώρα, να πάρει τα μπογαλάκια του και να του δίνει, αφού η Ελλάδα, σαν μέλος του ΝΑΤΟ, θα τα έχει καλά με τις ΗΠΑ και σαν ανεξάρτητη πολιτικά θα μπορέσει επιτέλους να τα έχει καλά και με τους Ρώσους.
Μέχρι τώρα, μας φόβιζαν με τον μπαμπούλα της οικονομίας και του ευρώ.
Τώρα φθάσαμε στο σημείο να λέμε, ότι ο βρεμένος τη βροχή δεν την φοβάται.
Μία νίκη της Λεπέν, έστω και μόνο στον πρώτο γύρο, ίσως ξεψαρώσει και τους "αριστερόστροφους" δεξιούς στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive