Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης – Μάκης Βορίδης! Ποτέ τους δεν υπήρξαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ιδεαλιστές! Είναι πάντα κορυφαίοι ΤΑΚΤΙΚΙΣΤΕΣ! Τους ενδιαφέρει μόνο να είναι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

190138fa892c89184941eb7a84482898
Γι αυτό και οι υποκριτές, χωρίς ιδέες σταθερές, απτους ίδιους στην πράξη σεβαστές, με τρόπο οδυνηρό φρικτό σε μοτίβο καθημερινό βυθίζονται πνίγονται μέσα στις σάρκες τους οι ατομιστές ! Χωρίς ενστάσεις και ντροπές ! Ποια σχέση άραγε δύνανται να έχουν αυτοί οι δύο...
με τον μεροκαματιάρη, της διπλανής πόρτας τον αγωνιστή ! Με κάθε φιγούρα ανθρώπινη του άστεως ή του χωριού μοναχική ! Με την ανθρώπινη παρουσία την πάμφτωχη, την εξαθλιωμένη, την γυμνή την εξουθενωτική !... Με την Διπλανή σου, την λιγομίλητη ζητιάνα μορφή, την τρομακτική ! Που επιβιώνει τρώγοντας ταποφάγια του κάθε βολεμένου ανθρωπιστή ! Και που σου θυμίζει Δύση άγρια, σκηνή απλή καθημερινή ! Με Δημοκρατία, με άγριο καπιταλισμό, με θεότητα απλή, βολική !
Και που σου προσδιορίζει επακριβώς κάθε γειτονιά και συνοικία φοβερή καταθλιπτική ! Του καλού με το κακό μονίμως συγκρουσιακή, βιβλική, μονίμως εξώφθαλμη φανερή !!!
Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης, εκ των πραγμάτων-τον ορισμό του πολιτικού τυχοδιώκτη και ανεμοδούρα σαφώς ΑΠΟΤΕΛΕΙ-ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ !
Ο δε Βορίδης, ΠΑΙΡΝΕΙ θέση εναντίον της Λεπέν, παρόλο που είναι(;;;) με τον πατέρα της χρόνια πολλά σε σχέση στενή φιλική !
ΚΑΝΕΙ ό,τι μπορεί, για να μπει στη ΝΔ. Και ΚΑΝΕΙ ό,τι χρειάζεται για να παραμένει εκεί !
Δεν είναι εθνικιστής. Αλλά γεννημένος βουλευτής ! Αν ο Κυριάκος πει στον νομιμόφρονα Βορίδη να χορεύει κλακέτες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο έξω από τα γραφεία του κόμματος για να διασκεδάζει υπαλλήλους και στελέχη, τότε ο Μάκης θα υπερθεματίσει περιχαρής ! Θα ζητήσει μάλιστα να προστεθεί και η Κυριακή στο πρόγραμμα ο αφελής !
Αυτά βέβαια, δεν τα λέει ο οποιοσδήποτε της στιγμής ! Αλλά οι κατά καιρούς πράξεις του, της δικής του αυστηρά, της προσωπικής του επιλογής ! Και πρόσωπο όμως της δικής του αυλής ! Κάποιος δηλ., ο οποίος είναι επί πολλά χρόνια, όχι απλά γνώριμος του Βορίδη, αλλά πολύ κοντά σ’ αυτόν και στις πολιτικές του απόψεις της ντροπής ! Ένας τρίτος άνθρωπος δηλ., ο οποίος ξέρει τον Βορίδη σαν… «κάλπικη δεκάρα», και που διατείνεται, ότι σε καμία περίπτωση «δεν είναι εθνικιστής !
Πόσο «δήθεν» ήταν τελικά ο Βορίδης ο δυστυχής ! Την περίοδο εκείνη που παρίστανε (ανεπιτυχώς) πως είναι τάχα, δήθεν Πατριώτης, Εθνικιστής !
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive