Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ.γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου


Είναι γνωστό, ότι οι πιο υγιείς πνευματικά άνθρωποι σε αυτή την χώρα, μέχρι τώρα δεν ήθελαν να αναμιγνύονται με τα πολιτικοκοινωνικά τεκταινόμενα, ήταν και είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων , κάνουν την δουλειά τους, ζουν τις οικογένειες τους, ασχολούνται με θέματα πνευματικά, απεχθάνονται την επαφή με έναν παρηκμασμένο κοινωνικό περίγυρο...Λοιπόν, ήλθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας  και να  ανακαταλάβετε την γειτονιά σας, την πόλη σας, τον νομό σας, την  χώρα σας.
  "Όσοι απομείναμε πιστοὶ στην παράδοση, όσοι δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε, αγωνιζόμαστε, άλλος εδώ, άλλος εκεί, καταπάνω στην ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αυτοὺς που θέλουνε την Ελλάδα ένα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ένα λουλούδι  χωρὶς μυρουδιά. Κουράγιο, ο καιρὸς θα δείξει ποιος έχει δίκιο, αν και δε  χρειάζεται ολότελα αυτὴ η απόδειξη."
     Φώτης Κόντογλου  
                    
Σε αυτό το μπλογκ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός ότι ο γηγενής πληθυσμός αυτής της χώρας ,σε  κάποιο ποσοστό, το  μέγεθος του οποίου είναι απροσδιόριστο, αλλά πάντως δεν είναι ευκαταφρόνητο, έχει υποστεί σοβαρή αλλοίωση στην αρχετυπική απεικόνιση του ψυχικού του εικονοστασίου. 
Έτσι, δεν θυμίζει  σε τίποτα ότι προέρχεται από εκείνη την Παράδοση που ο Φώτης Κόντογλου είχε αποκαλέσει: Η πονεμένη ρωμιοσύνη

«Οι λαοί που ζούνε με πόνο και με πίστη τυπώνουνε πιο βαθειά τον χαραχτήρα τους στον σκληρό βράχο της ζωής, και σφραγίζονται με μια σφραγίδα που δεν σβήνει από τις συμφορές κι από τις αβάσταχτες καταδρομές, αλλά γίνεται πιο άσβηστη. Με μια τέτοια σφραγίδα είναι σφραγισμένη η Ρωμιοσύνη. 
Τα έθνη που ξαγοράζουνε κάθε ώρα της ζωής τους με αίμα και μ' αγωνία, πλουτίζονται με πνευματικές χάρες που δεν τις γνωρίζουνε οι καλοπερασμένοι λαοί. Αυτοί απομένουνε φτωχοί από πνευματικούς θησαυρούς κι από ανθρωπιά, γιατί η καλοπέραση κάνει χοντροειδή τον μέσα άνθρωπο. 
Ενώ ο πόνος κατεργάζεται τους λαούς και τους καθαρίζει, όπως καθαρίζεται το χρυσάφι με φωτιά μέσα στο χωνευτήρι. Για τούτο η δυστυχισμένη Ρωμιοσύνη στολίστηκε με κάποια αμάραντα άνθη, που δεν τ' αξιωθήκανε οι μεγάλοι κι οι τρανοί λαοί της γης.» Σε πόσους αλήθεια νέο-Έλληνες ταιριάζει αυτή η περιγραφή; 

Μήπως σε αυτούς που ψήφισαν τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μάλλον πρέπει να είναι  απόγονοι…του Αχιλλέα; μήπως σε αυτούς που ψήφισαν τον Καμίνη στην Αθήνα, μάλλον απόγονοι του… Οδυσσέα; ή σε αυτούς που δίνουν το 20% στον Τσίπρα, μάλλον απόγονοι…του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. 
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι, όταν θίχτηκε η τσέπη των νέο-Ελλήνων μαζεύτηκαν  κατά χιλιάδες στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν. Όμως για το πρόβλημα των βαρβαρικών ορδών που έχουν κατακλίσει την Ελλάδα, για το οποίο θα έπρεπε να μαζευτούν εκατομμύρια έξω από τη βουλή, δεν είδα κανέναν. (Να θυμίσω δε, ότι ακόμη και αυτοί οι «αγανακτισμένοι του Συντάγματος» κατέβηκαν μετά από την προτροπή των Ισπανών: «Που είναι οι  Έλληνες;» φώναζαν την άνοιξη του 2011 οι Ισπανοί Αγανακτισμένοι της Puerta del Sol. Πράγματι, καλή ερώτηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;) 

Επειδή λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα, τουλάχιστον για κάθε ειλικρινή παρατηρητή αυτής της χώρας,  καλά θα ήταν να σταματήσουμε τις «εθνικιστικές κορώνες» που απλώς επικαλύπτουν και εξωραΐζουν το πρόβλημα, και να κοιτάξουμε να εφαρμόσουμε μία Δεξιά πολιτική  και στάση ζωής, η  οποία θα «ξεχωρίσει την  ήρα από το στάρι».

Άραγε, σε αυτήν εδώ τη χώρα, ποιός από τους δύο θα νικήσει;
Πράγματι, εάν κάποιος βροντοφωνάζει ότι είναι «εθνικιστής», αλλά εγώ παρατηρώ ότι μάλλον θυμίζει άξεστο και ακαλλιέργητο νέο-Έλληνα, τότε δεν θέλω να  με θεωρεί «δικό του». Μα, θα ρωτήσει κάποιος, αυτός μπορεί να σου πει ότι έχει «ελληνική συνείδηση». 
Απαντώ: ελληνική συνείδηση μπορεί να έχει, αλλά και οι χούλιγκαν ελληνική συνείδηση έχουν. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν η «συνείδηση του». Με ενδιαφέρει εάν έχει ελληνική συμπεριφορά  και  ελληνικό πνευματικό κόσμο. (βέβαια και αυτή την φράση δεν την καταλαβαίνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά τι να κάνουμε, να μπούμε μέσα στους εγκεφάλους δεν μπορούμε) 
Τέλος πάντων, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Σε προηγούμενο άρθρο σε αυτό το μπλογκ  είχε γραφει: «Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κάνει τις διάφορες βρομοδουλειές του αλλά και για να μπορεί να διατηρείται  στην εξουσία , έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας (…) Και για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι, να περιγράψουμε τις ιδιότητες αυτών των κοινωνικών ομάδων: Άτομα με χαμηλό νοητικό επίπεδο αλλά με ενστικτώδη πονηριά, άτομα με διαφόρων ειδών ψυχοπάθειες και νευρώσεις καθώς και με σεξουαλικές ανωμαλίες πάσης φύσεως, άτομα με κυνισμό και με βασικό ενδιαφέρον την απόκτηση υλικών αγαθών, άτομα ακόμη και με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μέχρι και κοινοί εγκληματίες.» 
Άρα τι θα πρέπει να γίνει, εάν όντως έτσι έχει η κατάσταση; 
Νομίζω ότι μόνον μια απάντηση υπάρχει:  
Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ.
Βέβαια, με το υπάρχων πολιτικό σύστημα, πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αφού οι άρχοντες αυτής χώρας, μόνον Ελληνική μαγιά δεν έχουν, μάλλον έχουν… μαγιά μπύρας,  γι΄αυτό και είναι τόσο φουσκωμένοι με... διοξείδιο του άνθρακα. Αναγκαστικά λοιπόν, τουλάχιστον για την ώρα, την κατάσταση πρέπει να την πάρει στα χέρια του, όπως μπορεί, ο καθένας από εμάς. 
 Είναι γνωστό, ότι οι πιο υγιείς πνευματικά άνθρωποι σε αυτή την χώρα, μέχρι τώρα δεν ήθελαν να αναμιγνύονται με τα πολιτικοκοινωνικά τεκταινόμενα, ήταν και είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων , κάνουν την δουλειά τους, ζουν τις οικογένειες τους, ασχολούνται με θέματα πνευματικά, απεχθάνονται την επαφή με έναν παρηκμασμένο κοινωνικό περίγυρο.  
Λοιπόν, ήλθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας  και να  ανακαταλάβετε την γειτονιά σας, την πόλη σας, τον νομό σας, την  χώρα σας.

2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΤΙ ΛΑΣΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΦΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΜΜΕ ΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ»,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ..

    ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ Η ΜΑΝΔΡΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

    ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ??

    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=27845

    ΥΓ
    ΟΠΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ):

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016 ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ… ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΦΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ , ΑΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ …

    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ , ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ , ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΔΙ’ ΑΛΛΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ….

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ »ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ,

    ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΩΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive