Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη: Σύγχρονοι γενίτσαροι στην Θράκη! Απίστευτες καταγγελίες έρχονται από περιοχές της Θράκης.

Αποκάλυψη: Σύγχρονοι γενίτσαροι στην Θράκη!

Η ισλαμική κυβέρνηση του Ερντογάν φαίνεται πως κατά παραχώρηση της ελληνικής πολιτείας, έχει πάρει τον απόλυτο έλεγχο στην Θράκη, προσηλυτίζοντας ακόμη και μικρά παιδιά!Σύμφωνα με καταγγελίες, Τούρκοι επιφανείς άνδρες, όπως ο Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά, παρέχουν χρηματικά ποσά προκειμένου να σταματήσουν να φοιτούν σε ελληνικά σχολεία... και να ασπαστούν τα ισλαμικά δόγματα της Άγκυρας! Το ποσό κυμαίνεται από 500 έως ακόμη και 1.000 ευρώ για κάθε παιδί και το φαινόμενο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις ανάμεσα στους Πομάκους της Θράκης. Η ανήκουστη αυτή είδηση δεν σταματά εδώ, καθώς το ίδιο το τουρκικό Προξενείο "χορηγεί" έως και 1.000 ευρώ κάθε μικρό κορίτσι που θα φορέσει την ισλαμική μαντίλα.  Αυτά είναι αποτέλεσμα και των περίεργων επισκέψεων στελεχών του μουσουλμανικού εθνικιστικού κόμματος DEB, οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι σε ακριτικές περιοχές όπως η Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι καταγγελίες είναι ποικίλες, ωστόσο η ελληνική πολιτεία προτιμά να υιοθετεί μέτρα για την εισαγωγή της υποχρεωτικής τουρκικής γλώσσας ήδη από τη νηπιακή ηλικία στα σχολεία της Θράκης.

4 σχόλια:

  1. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - η σταδιακη τουρκοποιηση της θρακης που φαινεται να μην απασχολει κανεναν,εχει αφεθει πληρως στα χερια των μηχανισμων της τουρκιας,κρατος εν κρατει,ποσες φορες να το πουμε χανεται η θρακη μας,οπου δεν λειπουν φυσικα και οι βρωμικες(γνωστες)προβοκατσιες τους προκειμενου να δημιουργηθουν εντυπωσεις ωστε να επιτυχουν τα ανθελληνικα τους σχεδια και στοχους,μαθηματα προσκυνηματος και υποταγης στην εξυπηρετηση των σχεδιων-στοχων-σκοπων του τουρκικου προξενειου και της τουρκιας για την θρακη μας που λειτουργουν στην ουσια ως τουρκοπρακτορες(ανεξαρτητα αν ανηκουν στην μειονοτητα ή οχι)επιπλεον ποσο ραγιαδες και προσκυνημενοι εχουν καταντησει οι πολιτικαντηδες μας που εκλιπαρουν τους τουρκους προξενους και πρεσβεις καταντια δεν λες τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΎΝ​ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΊΟΥ
    Το dna των μουσουλμάνων της Θράκης είναι ίδιο με το dna των χριστιανών της Θράκης ,είναι το ελληνικό!!
    ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΘ Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΄ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ΄΄!!!!!!
    OI EΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμισει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive