Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Ν.ΔΗΜΟΥ, Η ΚΝΙΤΙΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, Ο ΜΑΚΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΤΟΥ & Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ALEXI`S. ΦΩΤΟ


Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση ενός tweet του Νίκου Δήμου για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Εμμανουέλ Μακρόν και τις συζύγους τους, με αποτέλεσμα ο γνωστός συγγραφέας να το διαγράψει και να ζητήσει συγγνώμη. 
Ο γνωστός συγγραφέας έγραψε ότι αν ο Τσίπρας είχε ερωτευθεί την καθηγήτριά του, θα είχε γίνει ο Έλληνας Μακρόν.... «Αν ο Αλέξης αντί για την κνίτισα Περιστέρα είχε ερωτευθεί την καθηγήτριά του, ίσως είχε γίνει ο Έλληνας Μακρόν. Τώρα όμως έμεινε αμόρφωτος», έγραφε χαρακτηριστικά. Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η ανάρτηση είχε προκαλέσει χαμό στα social media...
και όχι μόνο, ο γνωστός συγγραφέας διέγραψε την προηγούμενη ανάρτηση, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως δεν έγινε κατανοητό το χιούμορ που ήθελε να περάσει. Δείτε το εδώ:  
Πάντως το σημερινό tweet παρεξηγήθηκε - δεν πέρασε το χιούμορ κι έμοιασε με προσωπική επίθεση. Το διαγράφω και ζητώ συγγνώμη. Ήταν ατυχές.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive