Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Στα "κάγκελα| οι πολίτες. «Ηφαίστειο» έτοιμο να σκάσει η Κοζάνη: Τα «άκουσε» με μαντινάδες ο Σταθάκης για τη ΔΕΗ. 3 ΒΙΝΤΕΟ


Την Κοζάνη επισκέφτηκε την Παρασκευή ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης, προκειμένου να ενημερώσει τους φορείς της τοπικής κοινωνίας για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης στον ενεργειακό τομέα...
«Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος» δήλωσε ο υπουργός από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη.



Ο κ. Σταθάκης, στη συνέχεια μετέβη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων από διαδηλωτές.



Συνδικαλιστές και σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ ανήρτησαν πανό στην είσοδο της Περιφέρειας και αρχικά απαγόρευσαν την είσοδο στον υπουργό, όμως μετά από προτροπές συναδέλφων τους επέτρεψαν την είσοδο στον υπουργό.

Ο κ. Σταθάκης συμμετείχε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου,όπου δημιουργήθηκε ένταση όταν κατά την τοποθέτησή του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Δάκης κατηγόρησε τον κ. Σταθάκη πως υπέγραψε την πώληση του 17% της ΔΕΗ και χαρακτήρισε «σαρδόνιο» το χαμόγελο του υπουργού, με τον υπουργό να αποχωρεί, προσωρινά, από τη συνεδρίαση.



Κατά την ομιλία του στο Συμβούλιο, ο κ. Σταθάκης έδωσε τη διαβεβαίωση ότι «η προσέγγιση της κυβέρνησης στο θέμα της ΔΕΗ, συμμερίζεται την άποψη της τοπικής κοινωνίας για τον ισχυρό ρόλο της ΔΕΗ στο ενεργειακό σύστημα της χώρας και στο μέλλον».

2 σχόλια:

  1. έχετε τρελάνει τον κόσμο με τα μπλοκάκια και τους δασικούς χάρτες,δεν θα σας αφήσουμε να κόψετε το ρεύμα στους οικονομικά αδύναμους,με την παράδοση της ενέργειας στα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive