Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Σήμερα το πρωί στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Σήμερα το πρωί στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1.Σήμερα το πρωί στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1.
Συντονιστής ο Γιώργος Παπαδάκης με σχολιαστή εκ μέρους του καναλιού τον μάλλον επανακάμψαντα στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1 Κρητικό Δημήτρη Καμπουράκη.
Στη συζήτηση μετείχαν, ο Μανώλης Κοττάκης δηλωμένος ΝΔ αλλά Καραμανλικός και ο γνωστός σκοτεινός κατά την άποψη μου δημοσιογράφος Κοτρώτσος....
Θα προσπαθήσω να διαβάσω «πίσω από τις γραμμές» όσα είπε ο καθένας τους.

Πρώτα ο «έξυπνος» Μανώλης Κοττάκης
Έδειξε να έχει απίθανες ταξικές παρωπίδες. Λέγοντας τραγικά και βλακωδώς και μάλλον πιστεύοντας τα ότι: «Από την αρχή των μνημονίων μέχρι σήμερα, έχασαν τη δουλειά τους 1.700.000 υπάλληλοι του ιδιωτικού Τομέα και μόνον 400 (αν θυμάμαι καλά) του δημοσίου. Εντυπωσιακό κατ αρχήν.  Με τον εν λόγω ταξικό Καραμανλικό, να ζητά δηλαδή έμμεσα επιπλέον αίμα απολύσεων (ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσληψης τους) υπαλλήλων του δημοσίου.
Είναι τραγικό μετά από 7 χρόνια ο εν λόγω να μην κατάλαβε ή να κατάλαβε και προπαγανδίζει άθλια εις βάρος του Ελληνισμού, ότι την καταστροφή της Ελλάδας την προκάλεσε η συνεχής μείωση της ρευστότητας στην αγορά (έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου, ταξικέ Κοττάκη) από μείωση μισθών, και ληστεία συντάξεων.
Και ότι δεν φταίνε, ως άθλια είπε, οι 600.000 (μαζί με ένοπλες Δυνάμεις , σώματα ασφαλείας πυροσβεστική κτλ, εκκλησία με κλήρο κτλ, δημοτική, μέση και ανωτάτη εκπαίδευση, νοσοκομεία, αυτοδιοίκηση, δήμους κτλ), για την καταστροφή της Ελλάδα.

Μετά ο  κρυβόμενος επαμφοτερίζων Κοτρώτσος.
Βρήκε τη λύση να σωθεί η Ελλάδα. Όχι λύση ρευστότητας στην αγορά αλλά τις «επενδύσεις».
Αφού ανέφερε ως επένδυση τα ξεπουλήματα ως αυτό του λιμανιού Θεσσαλονίκης που το δωρίσανε λιγότερο από ότι θα έκανε ως μόνον οικόπεδο, των 14 αεροδρομίων της Ελλάδας (προτείνω να ακούσετε, https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=la4BbjN2jQ4 και ARD MONITOR Το μεγάλο ξεπούλημα, το γερμανικό κρατικό κανάλι για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, https://www.youtube.com/watch?v=WmNaK3ec-ck) κτλ· πρότεινε έμμεσα ότι και ο Άδωνις για να «σωθεί» οι Ελλάδα.
Να συνεργαστούν είπε και να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα μαζί για τις «επενδύσεις». Ώστε να μην μείνει απούλητο, ούτε νησί, ως τουλάχιστον φανερά πρότεινε ο βαστάζος της τσάντας του Ράιχενμπαχ (του πάτου) Άδωνις ο μέγας (υπάλληλος της κατοχής).

Ανέφερε επίσης το ότι θα πρέπει όλοι μαζί να χαράξουν την ενεργειακή πολιτική…..
Διάβαζε πάει και το φυσικό μας αέριο.

Όλοι πλην του Καμπουράκη είπαν διάφορες «εξυπνάδες».
Στο ερώτημα αν η υπάρχει διέξοδος. Πλην του Καμπουράκη ο οποίος αφού είπε ότι ο Τσίπρας κάνει μόνον επικοινωνιακή πολική, ανέφερε (μέσα στα πλαίσια των «επιτρεπόμενων»).
Ποια διέξοδος;; Περιμένετε να δούμε .

Είπεν επίσης ο Καμπουράκης, ότι η διαφορά τώρα είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε τους κυβερνώντες προδότες. Ενώ σήμερα η αντιπολίτευση δεν το λέει.

Δεν επεξέτεινε τον συλλογισμό του γιατί να συμβαίνει αυτό. Έτσι συμπληρώνω εγώ:
«Γιατί πλέον είναι όλοι τους, ως τόνισε πολλές φορές ο Άδωνις παρηγορώντας τον εαυτόν του. Είναι όλοι τους οι μνημονιακοί «ίδιοι πατριώτες»

Τέλος οι Κοττάκης και Κοτρώτσος επεσήμαναν την θρασύτατη (όχι κατ αυτούς).
 Δήλωση του Τσίπρα ότι όλα καλά, αφού κανείς δεν διαδηλώνει και όλοι οι Έλληνες (που το είδε το όλοι ο «αριστερός» «Γκαίμπελς») το Πάσχα πήγαν διακοπές.
Αφήνοντας να εννοηθεί οι εν λόγω «πατριώτες» ενημερωτές μας, Κοτρώτσος και Ποττάκης, ότι ο Τσίπρας τους έχει δίκαιο .

Παρατηρώ ότι ο κόσμος για να διαδηλώσει.
Θα πρέπει να κληθεί από ηγέτη που θα τον πιστεύει. Είτε πολιτικό είτε της εκκλησίας. Ποιον όμως να πιστέψει σήμερα;;
Πχ τον αρχιεπίσκοπο ιερώνυμο που προκλητικά δείχνει τι είναι;;
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive