Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Χαμός στη Βουλή: Έψαχναν 10 ψήφους αλλά και τους… απόντες – Να ποιοι δεν ψήφισαν

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαμός στη Βουλή
Αναταραχή και μπερδέματα επικράτησαν στην ψηφοφορία στη Βουλή για την επίμαχη τροπολογία για τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν ήταν όμως το σωστό, καθώς έλειπαν 10 ψήφοι!..

Οι αριθμοί δεν «έβγαιναν» καθώς είχε ανακοινωθεί ότι παρόντες ήταν 256 εκ των οποίων «ναι» είχαν πει οι 149 και όχι οι 97.
Αφού λοιπόν είχαν χαθεί ορισμένοι ψήφοι, η Βουλή αναγκάστηκε να ανακαλέσει. Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής κατέφθασαν στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών με το τελικό αποτέλεσμα: Από τους 255 παρόντες οι 149 είπαν «ναι» και οι 106 «όχι».
Οι ίδιοι συνεργάτες εκτός από το σωστό αποτέλεσμα έδωσαν στη δημοσιότητα και τη λίστα με τους απόντες από την ψηφοφορία. Από αυτή ξεχωρίζει η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, η οποία, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Βουλής, ήταν παρούσα στη Βουλή αλλά ένιωσε… σκοτοδίνη και αποχώρησε λίγο πριν την ψηφοφορία. Επίσης, σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απουσίαζε, όπως και η Φώφη Γεννηματά (βρίσκεται καθ’ οδόν για το εξωτερικό) αλλά και οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Επίσης, στη ψηφοφορία δεν έλαβε μέρος ο Σταύρος Θεοδωράκης και άλλοι 4 βουλευτές του Ποταμιού, καθώς επίσης και οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Κώστας Κουκοδήμος, Κώστας Γκιουλέκας.
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive