Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τμηματάρχης «αντιρατσιστικής» υπηρεσίας: Συνεργαζόμαστε με τους παρακρατικούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οργανώσεις του Σόρος


Η «Αντιρατσιστική» του υπηρεσία συνεργάζεται με διάφορες οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA), του διαβόητου Κωνσταντίνου, που πρωτοστατεί σε όλες τις «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις, αλλά και στις παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις...

Λαλίστατος (ως συνήθως…) αλλά και λίαν αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο υπαστυνόμος Λώλης, που υπηρετεί ως αναπληρωτής τμηματάρχης στο Τμήμα Δίωξης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής – που έφτιαξε ο Δένδιας το 2013, με εντολή Σαμαρά.

 -20 Μαρτίου 2017
Η Χρυσή Αυγή γράφει τα εξής: 
Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο εν λόγω («με σπάνιο πάθος, είναι η αλήθεια– για το σημαντικό και εν πολλοίς άγνωστο έργο του τμήματος στο οποίο με περισσή αφοσίωση υπηρετεί»…), η «Αντιρατσιστική» του υπηρεσία συνεργάζεται με διάφορες οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA), του διαβόητου Κωνσταντίνου, που πρωτοστατεί σε όλες τις «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις, αλλά και στις παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις που γίνονται εναντίον των νομίμων συγκεντρώσεων του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, της Χρυσής Αυγής.


Ιδού η κυνική ομολογία της συνεργασίας μνημονιακού ψευδοκράτους και αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους: «Δεν έχει χτιστεί ακόμη ικανό κλίμα εμπιστοσύνης προς την ΕΛ.ΑΣ., παρότι συνεργαζόμαστε ήδη με την Color Youth, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, την πακιστανική κοινότητα της Αθήνας και το ΚΕΕΡΦΑ».

Τα σχόλια δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive