Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

«ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ»! ΆΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΙΑ… ΒΙΝΤΕΟ

καρατζαφερησ αυτιας«ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ…»!ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!

Βόμβες Καρατζαφέρη από την εκπομπή του στο αρτ tv κατά του ανθρώπου που λατρεύουν τα γερόντια….αλλά και κατά ενός άλλου παρουσιαστή, καραφλού...
το όνομα του οποίου εμείς δεν θα αναφέρουμε
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε πολλά από την εκπομπή του, γιατί πολύ απλά ξέρει και πολλά….
Αν ισχύουν αυτά που λέει, ο φερόμενος ως υπερασπιστής των απομάχων της εργασίας πρέπει να πάρει ένα φτυάρι και να αρχίσει να σκάβει….
Ισχύει άραγε αυτό που λέει ο κ. Καρατζαφέρης, ότι όταν έπεσε το λουκέτο στο ALTER , o τότε παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του καναλιού κλαίγοντας του ζητούσε δουλειά;

Ο Καρατζαφέρης του βρήκε;
Μήπως σε ένα κανάλι που αρχίζει με «Ε…» και σε μια χώρα….πολύ κοντά σε εμάς…..όπου μιλάνε Ελληνικά….και η οποία αρχίζει από «Κ…»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Γλύφει ο Αυτιάς του πολιτικούς;
MΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Το makeleio.gr είναι στην διάθεση του δημοσιογράφου σε περίπτωση που θέλει να απαντήσει

4 σχόλια:

  1. ο ανίκανος Καρατζαφέρης έχει πανελλαδικό κανάλι και κάθε μέρα χτυπάει τρόμπα στην εκπομπή του και μετά κλαίγεται πού δεν τον βγάζουν οι άλλοι στα κανάλια!
    Να τον βγάλουν σαν τι? σαν αποτυχημένο πολιτικό που νομίζει ότι είναι ακόμα ΝΔ? αλλά και να πει τι? αυτά που δεν λέει στην εκπομπή του?
    Πάάάάλι οι άλλοι φταίνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐπιτέλους!
    Καιρὸς εἶναι νὰ άνοίξῃ τὸ στόμα του ὁ Γιῶργος Καρατζαφέρης ὁ ὁποῖος ὡς παλαιὰ καραβάνα τῆς δημμσιογραφίας γνωρίζει πολὺ κλὰ τὶ λέγει.
    Καιρὸς εἶναι νὰ πληροφορηθποῦν οἱ Ἕλληνες ποῖοι εἶναι ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι διαμορφώνουν τὴν κοινὴν γνώμην πρὸς ὄφελος τῶν ἁρπακτικῶν.
    Εἰς προηγουμένην ἐκπομπήν του εἶχε καταγγείλει τὸν κ. Χατζηνικολάου ὅστις αὐτὸς πρῶτος ἔρριξε τὴν λάσπη τὴν περὶ μιζῶν κλπ., κατηγορίαι αἱ ὁποῖαι ἐξέπεσαν πανηγυρικῶς ἀπὸ τὰ δικαστήρια. Περὶ αὐτοῦ ὅμωςὁ κ. Χατζηνικολάου δὲν ἀφιέρωσε οὔτε δύο γραμμάς, παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι ἡλάσπη αὐτὴ ἐκόστισε ἀκριβὰ εἰς τὸν κ. Καρατζαφέρην ὡς πρὸς τὴν πολιτικήν του δραστηριότητα, ἐκόστισε δὲ καὶ εἰς τὴν Ἑλλάδα διότι πολλὰ δὲν θὰ ἐγίνοντο ἄν εἰς τὴν Βουλὴν καὶ τὴν Εὐρωβουλὴν ἦτο ὁ Λαϊκὸς Ὀρθόδοξος Συναγερμός, ὅπως ἐπὶ παραδείγματι ἡ παράδοσις τῆς φέτας εἰς τοὺς Καναδούς, κ.ἄ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πανοπουλος ολα τα ξερει σπρωχνει το πρρρρρρρρρρ οταν το πιανει το απαισιον του λαιμου η γερικη φοραδα που χλιμιντριζει μμμμμμμμμμ οταν βουλωνει ο καθετηρας καμμια φορα...
    Ο υποστηρικτης του αισχρου σχολικου βιβλιου στον...ΛΑγΟΣ
    ixnos.blogspost./gr/2010/02/o.html
    Υ.Γ παρακαλεισθε αποστειλατε πανες ακρατειας και καθετηρες λογω ελλειψεως ΜΙΖΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, ΓΕΛΟΊΕ, ΓΛΕΙΦΤΗ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ-ΠΑΠΑΔΗΜΙΕ-OFFSHORE-ΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΘΑΜΩΝΑ ΣΤΟΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ CITY,ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!ΧΕΣΜΕΝΟ Σ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ!!ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΑΝΑΙΔΗ!! ΕΚΕΙ ΡΕ ΣΤΟ 0,0%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive