Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΜΟΣΧΑΤΟ. Αυτός είναι ο λόγος του φονικού με τον Παραολυμπιονίκη κολύμβησης Βασίλη Τσαγκάρη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

thima-propo-tria

drastisΜία μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου, ο λόγος για το φονικό με πρωταγωνιστή τον Παραολυμπιονίκη (ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟ )  - Είχαν προηγηθεί καταγγελίες για άγρια ενδοοικογενειακή βία. Μια σφοδρή οικογενειακή διαμάχη του 47χρονου θύματος (ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ) της δολοφονίας με την σύζυγο του, που περιλαμβάνει κατηγορίες για «ενδοοικογενειακή βία», «κακοποίηση ανηλίκων» αλλά...

και ιδιόμορφες προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι φέρεται να είναι από τα βασικά κίνητρα του εγκλήματος που σημειώθηκε το βραδυ της Πέμπτης στο  Μοσχάτο με δράστη τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη κολύμβησης Βασίλη Τσαγκάρη. Ο φόνος διαπράχθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την ΕΛΑΣ ο 47χρονος, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην παραλιακή, είχε χωρίσει με την 42χρο σύζυγο του (με την οποία είχε ένα κοριτσάκι 11 ετών και ένα αγοράκι 8 ετών) το 2015 και πήραν διαζύγιο το 2016. Η σύζυγος του 47χρονου που φέρεται να είχε δημιουργήσει δεσμό με τον 39χρονο παραολυμπιονίκη προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου για κακοποίηση των παιδιών της το 2012 και άλλες αναφορές «προσωπικού τύπου» σε βάρος του πρώην συζύγου της.
Άτομα που γνωρίζουν το περιεχόμενο  των σχετικών εγγράφων  της συζύγου μιλούν «για περιγραφή ακραίων καταστάσεων».  Η σχετική μήνυση που είχε υποβληθεί αποτελούσε την βάση για να «εξουδετερωθεί» ο 47χρονος σε θέματα επιμέλειας των δύο ανήλικων παιδιών του. Η σύζυγος είχε επικαλεσθεί σαν μάρτυρα για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της για «ακραία συμπεριφορά» του 47χρονου, τον Βασιλη Τσαγκάρη. Όμως ο  ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου αντιδρούσε στις  «εξοντωτικές» καταγγελίες της πρώην συζύγου του και μιλούσε για «σκοπιμότητες», «υπερβολές» και «μεθοδεύσεις». Φέρεται τις τελευταίες ημέρες να είχε προσεγγίσει τον παραολυμπιονίκη και  είχε πιστέψει ότι θα προχωρούσε τελικώς σε ευνοϊκή κατάθεση γι αυτόν.
Η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών είχε ορισθεί στις 30 Μαρτίου. Κι έτσι στα πλαίσια αυτών των συνεννοήσεων εν όψει της δίκης ο 47χρονος-εκπροσωπείτο νομικά από τον γνωστό δικηγόρο του Πειραιά κ. Παναγιώτη Δοροβίτσα-  επισκέφθηκε, χθες το βραδυ, τον 39χρονο αθλητή της κολύμβησης προκειμένου να λάβει περισσότερες διαβεβαιώσεις ότι δεν  θα συμπαραταχθεί με την πρώην σύζυγο του κι η στάση του θα είναι «θετική». Όμως εκεί φαίνεται να υπήρξε σειρά προστριβών  με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη…

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive