Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τον "έστυψαν" και τον πέτεξαν στη γωνιά….! Κόπηκε το χαμόγελο του Βορίδη!

Untitled (1)
Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μια σοβαρή διαφοροποίηση εκδηλώθηκε πριν από λίγο στη συνεδρίαση των Τομεαρχών της ΝΔ που ασχολήθηκε με τη στάση του κόμματος εν όψει της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά επί Γ. Παπαντωνίου και Εξεταστικής Επιτροπής για τα θέματα της Υγείας....

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης τάχθηκε υπέρ της άποψης η ΝΔ να καταψηφίσει και τις δύο προτάσεις με το επιχείρημα ότι «πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε ηττοπάθεια» απέναντι στην κυβέρνηση.
Στον τομεάρχη Εσωτερικών -και πρώην υπουργό Υγείας- απάντησε πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία τόνισε ότι «και στοιχεία να μην υπάρχουν για τον Γιάννο Παπαντωνίου, το 99% της κοινής γνώμης θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα και άρα πρέπει να γίνει έρευνα». Κατά την κ. Μπακογιάννη το θέμα είναι «πολιτικό» και γι αυτό η ΝΔ πρέπει να υπερψηφίσει τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής ενώ για ανάλογους λόγους ίδια πρέπει να είναι η στάση της και για την Εξεταστική για τα Υγεία.
Μαζί της συμφώνησε παίρνοντας στο τέλος το λόγο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι έτσι, με μόνη τη διαφωνία του κ. Βορίδη, η ΝΔ θα ψηφίσει «ναι» για τις δύο Επιτροπές.

2 σχόλια:

  1. Ειναι απολυτως λογικο αυτο που κανουν στον Βοριδη. Την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον προδοτη ουδεις. Καποιοι απο τους παλαιους συμμαχητες του το ειχαμε πει οτι θα τον στιψουν σαν λεμονοκουπα και θα τον πεταξουν στα σκουπιδια. Προδοσε εμας και τους αγωνες μας και νομισε οτι θα οφεληθει προσωπικα ο ιδιος. Φαινεται πως δεν ηξερε οτι τον προδοτη στο τελος τον κρεμανε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Βοθριδης δεν ειναι ουτε δεξιος... ουτε φασιστας … απλα ειναι ενας τυχοδιωκτης... ενα Νταβατζό-κοπρόσκυλο εκπαιδευμενο !!!!

    Τον Βοθρίδη τον έβαλαν στα σπίτια μας και τον μετέτρεψαν από φιλοχουντικό κατακάθι σε μορφή της σύγχρονης πολιτικής ζωής του τόπου, οι καναλάρχες που διατηρούν αρρήκτους δεσμούς με το Τραπεζικό κατεστημένο της χώρας.

    Ο Βοθρίδης δεν είναι ακροδεξιός!!!
    Είναι εκπρόσωπος του λόμπυ των τοκογλύφων,των δημοσυντήρητων νταβατζίδων και υπηρέτης της Νέας Μιζοκρατίας !!!

    Κύριε Βοθρίδη φόβου τους μητσοτακικους και δώρα φέροντες…
    Μην ξεχνάς δε , ότι η κόμπρα φίλη δεν πιάνεται !!!

    Προκομμένε τσεκουράκια, η Νου-γόνο-Δούλα σου χρωστάει 240 εκατομμύρια, που τα πήρε αεριτζίδικα με κόλπα, ξέχωρα από άλλες οφειλές σε ΔΕΗ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive