Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

"Γνωστοί - άγνωστοι" έκαψαν ελληνικές σημαίες στην Πάτρα


Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκαν σήμερα τα ξημερώματα οι ελληνικές σημαίες που βρίσκονταν δίπλα από το Mνημείο Πεσόντων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία...

άγνωστοι δράστες πήγαν περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα στην πλατεία, κατέβασαν από τους ιστούς τρεις ελληνικές σημαίες, στις οποίες έβαλαν φωτιά και ακολούθως εξαφανίστηκαν.

4 σχόλια:

  1. Ας βγαλουν 1 νομο να επεικηρυσσεται ο πρεζοαληταρας που καιει Ελληνικη σημαια με 1000ευρω(και λιγωτερα ισως)και θα δειτε αν ξανακαει καμμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως φίλε μου κάνεις λαθος; Χρειαζόμαστε ευρώ για να προστατεύσουμε το εθνικό μας σύμβολο? Αλίμονο αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

      Διαγραφή
  2. Δεν κανω κανενα λαθος.Δυστυχως μονο με νομο-επικηρυξη+ευρω αναχαιτίζονται αυτά τα αλητοπρεζονα!!!Αντεχεις να βλέπεις να καινε την σημαια μας τοσα χρονια ένα ματσο μ@υνοψειρες???!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν το ανέχομαι και αν δω κάτι τέτοιο, θα του σπάσω τα μούτρα χωρίς επικύρηξη η ευρώ. Θα το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση τζάμπα.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive