Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Βρε αδέλφια, πόσο μα ΠΟΣΟ μαλάκες είναι τα ροζουλί καθίκια;Απίστευτος Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): Ηταν ένα ταξικό δυστύχημα, τα γρήγορα αυτοκίνητα τα έχουν οι πλούσιοι

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ενώ η Ελλάδα παραμένει σοκαρισμένη από το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Νίκου Μανιού, ο οποίος μίλησε για ταξικά χαρακτηριστικά του δυστυχήματος. «Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο....
Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον οδηγό της Porsche.
«Οτι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου"», πρόσθεσε ο κ. Μανιός.
Μάλιστα, παρόμοιες απόψεις εξέφρασε μία ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Μερόπη Τζούφη. «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ' αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Ετσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος», δήλωσε για το φρικτό τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive