Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ. Βόμβα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι. Πληροφορίες για νεκρό από την έκρηξη φακέλου. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για βόμβα στο ΔΝΤ
- Συναγερμός στην Ευρώπη! Ψάχνουν και για άλλα πακέτα βόμβες από την Ελλάδα! 
- Συναγερμός και στην Αθήνα! Κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής ελέγχουν όλα τα ταχυδρομεία της Αθήνας ψάχνοντας για αποστολή ύποπτων πακέτων στο εξωτερικό!
 Νέες ΦΩΤΟ από τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι – ΤΩΡΑ
- Μια μέρα μετά το πακέτο - βόμβα κατά του Σόιμπλε σήμανε συναγερμός στο Παρίσι 
- Η υπάλληλος του ΔΝΤ στο Παρίσι άνοιξε φάκελο που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό 
- Επιχείρηση και στα γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας...

Μια γυναίκα υπάλληλος του ΔΝΤ σκοτώθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ από την έκρηξη που σημειώθηκε αφού άνοιξε έναν φάκελο στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 66 της λεωφόρου Ιενά έχει εκκενωθεί, με την επιχείρηση της αστυνομίας να βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη που σημειώθηκε στο τέλος του πρωινού πιθανόν να προκλήθηκε από βαρελότο, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το σημείο "για προληπτικούς λόγους", δήλωσε μία από αυτές. 


Την ίδια ώρα στην Αθήνα έχει σημάνει συναγερμός στην αντιτρομοκρατική και κλιμάκια αναζητούν σε καταστήματα των ΕΛΤΑ αν έχει γίνει αποστολή και άλλων ύποπτων πακέτων σαν αυτό που έφτασε χθες στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον ίδιο τον Σόιμπλε και αποστολέα τον Αδωνι Γεωργιάδη. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου - βομβα ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive