Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Οι μαθητές στο δημοτικό σχολείο Νέας Μανωλάδας κάνουν μάθημα στο... προαύλιο.Ο λόγος;- ΦΩΤΟ

Οι μαθητές στο δημοτικό σχολείο Νέας Μανωλάδας κάνουν μάθημα στο... προαύλιο  - ΦΩΤΟ
Στο προαύλιο του σχολείου τους κάνουν μάθημα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Νέας Μανωλάδας. Το σχολείο τους καταστράφηκε από τον σεισμό του 2008 και οι λυόμενες αίθουσες όπου έκαναν μάθημα μέχρι τώρα, πλέον κρίνονται ακατάλληλες....
Η κατάληψη συνεχίζεται, τα παιδιά δεν μπαίνουν στις μουχλιασμένες αίθουσες και οι γονείς τους συνεχίζουν τον αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες μάθησης.
Οι γονείς δηλώνουν ότι θα φτάσουν όπου χρειαστεί για να δικαιωθούν. Ο εκπρόσωπος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ανδρέας Σπατιώτης επεσήμανε ότι «το μπαλάκι των ευθυνών δεν μπορεί να συνεχίζεται για το θέμα μας. Όλες αυτές τις ημέρες που έχουμε ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ο δήμος, η περιφέρεια και το υπουργείο, αποποιούνται των ευθυνών τους και τις επιρρίπτουν στους άλλους».
«Ντρέπομαι ειλικρινά και θλίβομαι για την κατάσταση αυτή. Μπορούν να κάνουν με ένα τηλέφωνο τα πάντα. Ας προσέξουν πλέον οι πολίτες του δήμου ποιους ψηφίζουν για τοπικούς άρχοντες και βουλευτές. Όσο για τη σκέψη να μεταφερθούν τα παιδιά σε άλλης περιοχής σχολείο για μάθημα, αυτή να ξεχαστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο» κατέληξε προαναγγέλλοντας δυναμικότερες μορφές κινητοποιήσεων.
Πηγή: ilialive.gr

1 σχόλιο:

  1. έλα μωρέ τώρα πως κάνετε έτσι για τα ελληνόπουλα;;;; οι λαθραίοι...... να είναι καλά!!! παλιορατσιστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive