Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Άρθρο (Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011) του αείμνηστου συνεργάτη μας. "ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ"

Πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει πως οι  αδιάφθοροι γερμανοί της ΜΕΡΚΕΛ  μοιράζουν και τρώνε τα λεφτά του  ελληνικού λαού, αφού οι έλληνες πολιτικοί διαβρωμένοι και απόλυτα υποταγμένοι δεν τολμούν να θέσουν το ζήτημα.  Ακούστε λοιπόν. Η χώρα μας η φτωχή  Ελλαδίτσα παρήγγειλε 4 υποβρύχια τύπου  214 στη Γερμανία συνολικού κόστους 2 δις ευρώ. Από αυτά έχουμε προκαταβάλει το 75%, ήτοι το 1,5 δις ευρώ, υποτίθεται για να καλύψουμε άμεσες ανάγκες της Εθνικής μας  Άμυνας. Δέκα χρόνια τώρα μας έχει παραδοθεί το ένα και αυτό ελαττωματικό χωρίς τα οπλικά συστήματα, που θα πληρωθούν από άλλο λογαριασμό. Άρα σύμφωνα με την Γερμανική Δικαιοσύνη, που δέχτηκε ότι δόθηκαν μίζες 62 εκατ ευρώ σε κυβερνητικούς αξιωματούχους σε Ελλάδα... και Πορτογαλία για να πάρουν την παραγγελία,  οι γερμανοί ( Μέρκελ) έδωσαν μίζες από τα δικά μας τα λεφτά και ανέβασαν το ελληνικό χρέος μέσα μόνο από τη συμφωνία αυτή κατά 2 δις ευρώ,..
χωρίς ουσιαστικό όφελος για την ελληνική πλευρά. Συνεπώς η απόφαση της Γερμανικής Δικαιοσύνης κονιορτοποιεί των μύθο περί <<σωστών>> και <<αδιάφθορων >> γερμανών και αποδεικνύει ότι το χρέος που έχει αναλάβει ο ελληνικός λαός στις πλάτες του δεν είναι στο σύνολο του δίκαιο,  αν μάλιστα ψάξουμε και άλλες παραγγελίες στρατιωτικές και  ιδίως Ολυμπιακές, που κανένας 7 χρόνια μετά δεν έχει αγγίξει θα αποκαλυφθούν πολλά,  χωρίς να αμφιβάλουμε για τις ευθύνες μας για το υπέρογκο δημόσιο χρέος μας και την υποχρέωση μας να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive