Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΙΕΡΕΑΣ: "ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ" ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Παρέλαση – Καλλιθέα: Ένταση! Ιερέας σε αντιφασίστες: Ντροπή σας! [pics, vids]Η απόφαση της δημοτικής αρχής της Καλλιθέας να δώσει άδεια στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στην τελετή πριν την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έφερε… μικροένταση. ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΛΗΤΕΣ συγκεντρώθηκαν στο μνημείο όπου έγινε η κατάθεση στεφάνων για να διαμαρτυρηθούν. «Ποτέ ξανά φασισμός, ούτε στην Καλλιθέα ούτε και πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι  ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΛΗΤΕΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>


Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση ενός από τους ιερείς, που ενοχλήθηκε από τα αντιφασιστικά συνθήματα που ακούγονταν την ώρα της τελετής. «Ντροπή σας!» γύρισε να φώναξε στους ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΛΗΤΕΣ που φώναζαν, ενώ αργότερα τους απαίτησε και να το… βουλώσουν «επιτέλους» όπως είπε!


Η πλευρά της Χρυσής Αυγής αποφάσισε τελικά να μην καταθέσει στεφάνι. Τα συνθήματα κατά του φασισμού συνεχίστηκαν και κατά της διάρκεια της ομιλίας του δημάρχου της πόλης και σταμάτησαν μόνο κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive