Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ – ΜΕΓΑΛΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ

Δίχως τέλος η ένταση στα Ίμια

Kardak Kayalıklarında Hareketli Anlar - MuğlaΓια ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής που «πέρασε το Φαρμακονήσι και μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα» κάνουν λόγο τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Τουρκίας, δίνοντας συνέχεια με αυτόν τον τρόπο συνέχεια στην ένταση που επικρατεί εδώ και καιρό στην περιοχή των Ιμίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της hurriyet σκάφος του ελληνικού λιμενικού μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα και άμεσα το τουρκικό λιμενικό προσπάθησε να το εμποδίσει.
Το επεισόδιο....
διήρκεσε συνολικά δέκα λεπτά και έληξε με την παρέμβαση της τουρκικής Ακτοφυλακής.
Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι από το πρωί σήμερα ένα σκάφος του τουρκικού λιμενικού κάνει περιπολίες γύρω από τα Ίμια («Καρντάκ»), ενώ σκάφος του ελληνικού λιμενικού παραμένει σε απόσταση στην Καλόλιμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive